DISTRIBUIȚI

Primăria comunei Giroc organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea a 8 funcţii contractuale vacante de îngrijitoare din cadrul Creşei Giroc şi Chişoda. De asemenea, are disponibil şi un post de bucătar în cadrul aceleiaşi creşe. Pentru angajare se cer studii generale, iar pentru postul de bucătar diplomă/certificat calificare bucătar.

Concursul se va desfăşura conform următorului calendar: 07 iunie 2017, ora 16:00 – termenul limită de depunere a dosarelor; 15 iunie 2017, ora 10:00 – proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.
Creşa a fost inaugurată la începutul anului școlar 2015-2016 şi dispune de trei săli de grupă, fiecare sală având două dormitoare, un oficiu și grup sanitar. Mâncarea este gătită în bucătăria proprie, cu oficiile necesare și cămări de depozitare a alimentelor.

Sălile de grupă sunt dotate cu mobilier specific vârstei, saltele pe care se joacă antepreșcolarii, dormitoare cu pătuțuri, saltele și lenjerii frumos colorate. Bucătăria este echipată conform standardelor europene: mobilier, veselă inox, aragazuri, hotă, frigider.

Creșa din Giroc și-a deschis porțile pentru un număr de 65 de copii, dar numărul cererilor este în creştere. Capacitatea instituției este de 100 de copii, respectând toate normele de funcționare ale instituției antepreșcolare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ