DISTRIBUIȚI

Anul acesta, la data de 4 decembrie, echipa de fotbal Poli Timișoara va sărbători 100 de ani. Anul centenarului Societății Sportive Politehnica va fi marcat și printr-o expoziție la Muzeul Național al Banautlui, care va avea vernisajul joia aceasta.

Deschdierea vernisajului va avea loc, simbolic, la ora 19:21, după anul înființării echipei de fotbal. Sub denumirea de „Politehnica Centenar. O istorie romanțată a uneia dintre cele mai frumoase povești din fotbalul românesc”, în Mansarda B2 de la Bastionul Theresia sunt expuse imagini și obiecte de colecție din istoria de un veac a lui Poli. La vernisaj vor lua cuvântul Claudiu Ilaș, directorul Muzeului Banatului, dar și președintele clubului, Viorel Șerban, Sebastian Novovic, președintele Druckeria, iar moderator va fi Octavian Stăncioiu.

Vernisajul se va ține cu respectarea măsurilor de protecție anti-covid. Expoziția va fi deschisă din 10 iunie până în 4 iulie, și va putea fi vizitată de marți până duminică, între orele 10-18. Studenții, elevii și pensionarii au acces gratuit, iar pentru celelalte categorii de public, un bilet costă 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ