DISTRIBUIȚI

Energie, muzică bună și hituri ce sigur îi vor face să danseze, asta îi așteaptă pe timișoreni sâmbătă, 12 octombrie, la super concertul aniversar Voltaj de la Shopping City Timișoara.

„Ca la 20 de ani” este atât numele show-ului, dar și starea pe care membrii trupei Voltaj o vor transmite fanilor, de la ora 19:00. De pe scena amplasată în parcarea centrului comercial vor răsuna acordurile pieselor ce și acum fac orice petrecere mai bună: „Pic, pic”, „Dă vina pe Voltaj”, „Și ce” sau „Ca la 20 de ani”.

Aniversarea a două decenii de activitate pe scenă va fi completată de melodiile de pe cel mai recent album Voltaj, precum „100 de ani”, „Amprente”, „Cred că-s hip” (feat. Noaptea Târziu), „Nu doar de ziua mea”(alături de Andra), „Las tot”, dar și „100 de ani”, piesa compusă exclusive de fanii trupei, care au scris versurile pentru a sărbători Centenarul.

Concertul de la Shopping City Timișoara face parte dintr-un amplu turneu național, ce are loc în orașe precum Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Satu Mare, Deva, Sibiu, Piatra Neamț, Brăila și Buzău.

Accesul este gratuit pentru toată lumea, iar mai multe informații despre „primii 20 de ani” ai trupei Voltaj pot fi găsite pe site-ul Shopping City Timișoara și pe pagina de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ