DISTRIBUIȚI

“Eu te cred, da’ tu ma minti!” este o adaptare a piesei bulevardiere “La Menteuse” scrisa de Jacques Bricaire și Maurice Lasaygues, care se va juca la Opera Română Timișoara, în data de 14 octombrie, de la ora 20.00.

Personajele:
Bernard, 50 ani, farmecul anilor grizonati/ Aurelian Temisan
Isabelle de Rompoingt, 40 ani, snoaba peste măsura/ Monica Davidescu
Francoise, 30 ani, jurnalista, foarte mondena/Anca Dinicu
Patrick, 30 ani, inginer, romantic, baiat frumos/ Cosmin Vijeu
Jane, frumoasa, un vis/Alexandra Salceanu

Situațiile qui-pro-quo puternice, extrem de savurate de spectatori, fac deliciul acestei piese de teatru, personajele învârtindu-se din situație în situație.
Piesa o are ca muza pe Jane, o făptura fermecătoare, cu o imaginație înflacărată dusă spre mitomanie, care reușește să dezlănțuie o cascada a dezastrelor prin depanarea incompletă a poveștilor, situându-le departe de realitatea simplă.
Patrick, băiatul ce o iubește nu se așteaptă ca realitatea să fie distorsionata și astfel, crede deschis tot ceea ce îi împărtășește Jane, încercând, apoi, grăbit să rezolve probleme ivite, creând, la rândul sau și mai multe încurcături. În cadru este implicată și familia lui Jane, formata din tatăl și sora ei, care cunosc foarte bine personalitatea fetei. Cu toate acestea, sunt momente când si ei sunt prinși în țesătura minciunilor și, surprinși fiind de situație, continua sa brodească ducând, astfel, lucrurile catre un haos extrem de enervant penttru personaje dar comic și savuros pentru public.
În final, totul se termina cu bine, spre fericirea tuturor.

LĂSAȚI UN MESAJ