DISTRIBUIȚI

Întreaga echipă a celebrului spectacol “All inclusive” – actori, regizor, producător, dramaturg – pregătesc, în premieră absolută, o noua producție teatrală de excepție: Pe o pânză de păianjen, a cărei premieră va avea loc la Timișoara în data de 25 noiembrie, de la ora 20.00.

Biletele sunt disponibile și pe –> https://bit.ly/2EL3sKD

Andu își anunță soția ca a doua zi va pleca la mănăstire. De tot. Iritată de ceea ce pare a fi o glumă nesărată în miez de noapte , Alma, soția lui Andu, începe războiul. Se hotărăște inclusiv să plece ea prima. Să se “ mântuiască “ înaintea lui. Sunt convocați prietenii. Fiecare tabără primește întăriri . Surprizele se țin lanț. Iar finalul lasă urme adânci.

O poveste intensă, care seduce spectatorul cu hohote de râs în spatele cărora se construiesc lumi în care “ adevarul nu este întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celalalt” .

Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Mirela Oprișor, Marius Manole și Diana Roman, protagoniștii acestui spectacol, realizează o excepțională performanță artistică, purtând publicul, cu talent și rafinament, printr-un carusel de emoții.

Distribuție ( în ordinea apariției ) :

Vlad Zamfirescu – Andu

Medeea Marinescu – Alma

Mirela Oprisor – Lori

Marius Manole – Petru

Diana Roman – Doroteea

LĂSAȚI UN MESAJ