DISTRIBUIȚI

Academia Mămicilor din Timișoara în parteneriat cu Departamentul de Asistență Socială (UVT) și Asociația Inițiativă în Educație, organizează conferința „Bullyin-ul – un pericol real!”, susţinută de dna psih. Laura Jacan, în data de 5 noiembrie 2018, de la ora 18:00 la 20.00, la Universitatea de Vest din Timișoara, amfiteatrul A01.

Conferința se adresează părinților, cadrelor didactice și specialiștilor care lucrează alături de copii.

Bullying – un fenomen tot mai des întâlnit în rândul copiilor de toate vârstele și mai ales în școli. Literatura de specialitate descrie bullying-ul ca o acțiune de folosire a puterii psihice și a influenței pentru a intimida o altă persoană, în special cu scopul de a determina persoana respectivă să facă ceva anume.

Bullying-ul este, în esență, un abuz emoțional, psihologic, cu efecte devastatoare asupra dezvoltării emoționale a copiilor, mai ales dacă este constant și de lungă durată.

Tematica abordată va cuprinde informații despre:
– posibile cauze ale bullying-ului
– efectele bullying-ului pe termen scurt și lung asupra copiilor
– strategii de evitare ale bullying-ului și prevenție.

Laura Jacan este psiholog și psihoterapeut în cadrul Neoped – Centru de Pediatrie și are o experiență de peste 17 ani în lucrul cu familiile și copii. Formarea profesională în psihologia copilului, în lucrul terapeutic cu traumele la copii, în consilierea de familie și de cuplu au adus în experiența d-nei Laura Jacan o cazuistică amplă și exstinsă de problematici ale copiilor, printre care și bullying-ul.

Numărul de locuri este limitat!
Pentru a vă rezerva un loc este necesară completarea formularului de înscrieri:
http://academiamamicilor.com/bullying-ul-un-pericol-real/

Evenimentul este gratuit, iar participanții pot contribui (opțional) cu o donație, pentru susținerea activităților educaționale și sociale organizate de Asociația Academia Mămicilor din Timișoara.

Persoana de contact: Alina HOTEA (asistent proiect AMT)
Tel. 0773.789958
E-mail: contact@academiamamicilor.com
Site: www.academiamamicilor.com

LĂSAȚI UN MESAJ