DISTRIBUIȚI
A bank employee counts Euro notes at Kasikornbank in Bangkok October 12, 2010. The Thai government agreed on Tuesday to impose a 15 percent withholding tax on interest and capital gains earned by foreign investors on Thai bonds, the latest bid by an emerging economy to tame its surging currency. From export-dependent Thailand to fast-growing China and Brazil, governments are moving to rein in their currencies as investors, turning their backs on low interest rates in the developed world, pour money into higher-yielding markets. REUTERS/Sukree Sukplang (THAILAND - Tags: POLITICS BUSINESS)

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Timiş cercetează un dosar de înşelăciune în care un investitor a pierdut peste 17.000 de euro. Cu siguranţă speţa nu este una singulară şi tocmai din acest motiv i-am dat atenţie pentru a reduce riscul ca şi alte persoane să fie înşelate. Povestea este una simplă, chiar clasică. Munceşti ani de zile în străinătate şi aduni nişte bani cu care vrei să porneşti la drum în ţară. Aici sunt însă oameni bine intenţionaţi care pur şi simplu îţi iau banii. Este şi cazul lui Voislav Sauca din Timişoara, care în ultimii 11 ani a muncit în Spania şi Irlanda. În plângerea depusă în 17 iunie la poliţie, acesta precizează: „Acum două luni de zile m-am întors din străinătate şi am zis să încep o afacere, accesând Fondurile Europene, unde am ajuns să dau peste 17.000 de euro!! Nici în ziua de azi eu nu am primit un act doveditor la mână că eu am dat acei bani”.
(sursa: RADOR)

2 COMENTARII

  1. Bună ziua feriți-va de acest birou de consultanta de Fonduri Europene din Timisoara vis-a-vis de Parcul Botanic de așa zisa Consultanta Haias Beatrice Mihaela pericol eminent încasează banii și atât. Cei pățiti va rog sa luam legătură neapărat, as dori sa facem o plângere comuna și noi suntem o familie pățita groaznic cu acest birou de consultanta am pierdut mii de euro so plângem cu dreptatea în mana.Haide-ti sa luam legătură cu toții va rog.

LĂSAȚI UN MESAJ