DISTRIBUIȚI

pdf cornuProcurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți nu se lasă. Au exercitat deja calea de atac aflată la dispoziție, cea a contestației, împotriva deciziei (Încheiere nr. 5/11.03.2015 ) de la ora 00:15 a zilei de 12 martie a.c., prin care judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș a dispus măsura arestului la domiciliu pentru Georgică Cornu (cercetat pentru evaziune fiscală și spălare de bani), dar și control judiciar pentru alți șase oameni de afaceri (Nicula Marius-Petrişor, Ţunea Daniel-Moise, Guran Petru Ioan, Sahanovschi Tudor, Onescu Minuc şi Popa Ion), cercetați pentru evaziune fiscală. Procurorii vor, fără discuții, arest preventiv pentru cei șapte.

În cauză, inculpații au achitat în contul de recuperare a prejudiciilor suma de 2.447.721 de lei. Au fost indisponibilizate 6 autoturisme de lux, în valoare de peste 120.000 de euro, dar și bunuri imobile în valoare de 860.000 de lei. Vom reveni.

Cătălin DOCEA

Citiți și:
Incredibil!!! Decizia de la miezul nopții: Georgică Cornu, regele asfaltului, arestat la căldurică! Alți șase evazioniști – sub control judiciar. Decizia șoc a magistraților, pe larg

Dosarul de evaziune al lui Georgică Cornu & Co. – detalii complete. Cine rămâne sub control judiciar, pentru cine se cere arestarea preventivă. Lista completă a celor cercetați.

LĂSAȚI UN MESAJ