DISTRIBUIȚI

Locurile de muncă disponibile în sistemul bugetar a ajuns la 33 luna aceasta. Cele mai multe locuri de muncă sunt scoase la concurs de Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor – 14 posturi de director, apoi alte tipuri de posturi de șef de serviciu și birou. Direcția speră să realoce forța de muncă, pentru a-și acoperi nevoile la toate birourile din țară.

Cele trei tipuri de posturi de șef de birou și servicii nu se adresează strict serviciului din județul Hunedoara, ci tuturor agențiilor județene care au locuri libere în țară. Sunt zeci de posturi vacante în țară pentru șefi de servicii și birouri. Cel mai ușor pentru a accesa un astfel de post este pentru lucrătorii care sunt deja în sistem și doresc să urce în ierarhie.

Posturile de directori executivi și directori executivi adjuncți sunt în total în număr de 14, de asemenea, ele sunt disponibile în mai multe județe din țară. Directori executivi ai Direcţiilor Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor se caută în Alba, Bacău, Caraş-Severin, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Satu-Mare şi Suceava.  Directori executivi adjuncți ai Direcţiilor Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor se caută la Brăila, Cluj, Constanţa, Covasna, Ilfov, Suceava.

Concursul pentru toate posturile se va organiza conform calendarului următor: 23 septembrie 2015, ora 10:00: proba suplimentară de testare a cunoştinţelor PC şi a cunoştinţelor de limbă străină; 24 septembrie 2015, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Detaliile despre condițiile specifice de participare la concurs pot fi consultate pe site-ul instituției.

Celelalte posturi disponibile pentru angajarea în sistemul bugetar județean sunt:

Consilier superior – Casa de Asigurări de Sănătate a Județului Hunedoara

Infirmieră – Spitalul Municipal Lupeni

Șofer – Primăria Comunei Zam

Șef serviciu – Primăria Orașului Hațeg

Îngrijitoare curățenie – Colegiul Naţional „Sabin Drăgoi” din Deva

Secretar dactilograf (2 posturi) – Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara

Muncitor calificat – bucătar – Colegiul Naţional „Sabin Drăgoi” din Deva

Asistent medical – Spitalul Orășenesc Hațeg

Inspector debutant și inspector principal – Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara

Economist/jurist/inginer – Spitalul Orășenesc Hațeg

Infirmieră, muncitor calificat (4 posturi) – Sanatoriul de Pneumoftiziologie Geoagiu

Asistent medical – Spitalul Orășenesc Hațeg

LĂSAȚI UN MESAJ