DISTRIBUIȚI

ACS Poli e pe cale să perfecteze un parteneriat cu un sponsor foarte puternic, care va contribui cu o sumă consistentă, însă în club e din nou scandal. Lanțul de magazine Carrefour urmează să devină noul sponsor al echipei, cu o sumă de aproape 100.000 de euro. Managerul de marketing Radu Birlică s-a certat însă cu președintele Anton și cu Daniel Stanciu.

Oficializarea parteneriatului urmează să se facă în data de 6 noiembrie, iar numele noului sponsor va apărea pe mâneca echipamentului de joc. După ce a negociat recent parteneriatul, managerul de marketing dorește să plece, după o discuție tensionată cu Liviu Anton și Daniel Stanciu. Marți, Birlică a fost convocat la Consiliul Director al clubului și i s-a reproșat că nu vine des la club și că ar avea o atitudine sfidătoare față de Stanciu și de contabilul clubului. ”Eu am un contract de externalizare cu clubul. Am comisioane din contracte, dar nici pe acelea nu le-am primit. Nimeni nu m-a ajutat deloc cu absolut niciun contract”, ne-a declarat Birlică. Birlică spune că a plecat nervos din ședință și că l-au deranjat declarațiile date de Stanciu despre ”trenul foamei”, în contextul în care atunci negocia parteneriatul cu Carrefour.

Radu Birlică a vrut să plece de la club și în luna septembrie, dar Titu Bojin l-a convins să rămână. De atunci, ACS Poli a mai bifat parteneriatele cu Acibadem și Carrefour. Suma de la lanțul de magazine va intra în conturile clubului în tranșe, iar cei de la club vor să plătească luna aceasta salariile pentru luna septembrie din acești bani. Birlică a venit la ACS Poli în vară, după ce a mai lucrat la Dinamo, Rapid, Concordia Chiajna și Ceahlăul Piatra-Neamț. Recomandarea a venit de la Moise Olariu, finul lui Laurențiu Reghecampf, care este stabilit în Germania.

Reamintim că săptămâna trecută președintele Liviu Anton a declarat că nu știe nimic despre club și a refuzat să facă alte declarații presei despre clubul pe care, teoretic, îl conduce. Cât despre Daniel Stanciu, acesta a avut o ieșire trivială la adresa presei timișorene când a fost întrebat despre sancțiunile date după meciul cu Botoșani, când Curtean și Artean nu au putut evolua deoarece nu aveau carnetele de joc în regulă. În schimb, managerul sportiv e angajat al Digisport și dă mereu declarații presei bucureștene.

 

Anda DELIU

(foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara)

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ