DISTRIBUIȚI

ACS Poli pune deja în vânzare de joi biletele pentru meciul din etapa a VII-a, cu Dinamo București. Deși la meciul cu Steaua prețurile au fost mai mari, clubul a  decis să păstreze costurile standard la meciul cu Dinamo.

Pentru meciul cu ”câinii” tichetele costă 10 lei la peluze, 15 lei la tribunele I și II, 25 de lei la tribuna 0 și 50 de lei la loje. La jocul cu steliștii, prețurile au fost pentru cei care nu au luat bilete la pachet cu meciul cu Petrolul: 15 lei pentru peluze, 20 de lei la tribuna I și II, 40 de lei la tribuna 0 și 100 de lei la loje. Alb-violeții au renunțat la rețeta scumpirii când vine o rivală, mai ales că numărul de spectatori a fost mai redus la ultimele partide. La meciul cu CFR Cluj, cei de la club spun că au fost 3.500 de spectatori, cu aproximație, iar cu Petrolul din Cupa României, sub 1.500.

Meciul cu Dinamo se va juca sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 20:30, deoarece este derby-ul etapei. Biletele se pot cumpăra de la biroul de ticketing de la stadion sau online, de pe kitckets.ro.

 

Anda DELIU

(foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ