DISTRIBUIȚI

Stimate Domnule Docea,

Am citit cu deosebită curiozitate articolele dumneavoastră privind afacerile ilegale ale actualului rector şi ale clientelei sale.

Cunosc situaţia din această universitate, eu fiind un absolvent al ei şi cu ani în urmă. Am predat aici ca şi profesor asociat cursul de „Maşini, instalaţii şi echipamente pentru protecţia plantelor”, la specializările Protecţia Plantelor şi Ma;ini şi Instalaţii pentru Agricultură şi Industria Alimentară.  

Deşi locuiesc în Germania, am acceptat propunerea rectorului de atunci prof. Păun Otiman de a veni la Timişoara ca să predau această materie, denumită în Occident şi „Application Technology”, disciplină care pe atunci era în cea mai mare parte necunoscută. Manualele româneşti de maşini agricole conţin cel mult circa 20 de pagini (echivalentul unui curs de 2 ore!) cu informaţii referitoare la această temă.

Predarea am făcut-o în sistem bloc, în sensul că veneam la Timişoara de 2 – 3 ori pe semestru, timp de o săptămână, pentru a preda cele 28 de ore de curs şi a susţine 28 de ore de lucrări practice. Întotdeauna am făcut schimb de ore cu colegii de la alte discipline, astfel ca studenţii să fie la dispoziţia subsemnatului.

Distanţa parcursă între Germania şi Timişoara era de 1200 km. Cu toate acestea, am considerat că din moment ce am acceptat să fac acest lucru este de datoria mea să mă ţin de promisiune. Nu am acceptat să fac reduceri de la acest program nici atunci când un oarecare student a venit cu propunerea ca, fiind vineri, să închei predarea la prânz şi să renunţăm de comun acord la cele două ore de după masă! Nu am fost de acord şi le-am explicat studenţilor că „dacă Statul Român îl plăteşte pe Stahli să ţină 28 de ore de curs, acestea vor fi 28 de ore!”.

În anul 2009 a trebuit să renunţ la această activitate pe motive de boală. Am avut norocul ca medicii să reuşească să-mi salveze viaţa, dar am rămas handicapat fizic, fiind ulterior pensionat din acest motiv.

La plecarea mea de la Timişoara, după ultima oră de curs, l-am rugat pe colegul dr. Bungescu să ţină el examenul întrucât eu, fiind internat în spital, nu mai puteam ajunge la Timişoara. Totodată i-am predat d-lui dr. Bungescu întrega mea documentaţie şi toate materialele pentru ca el să poată continua acest curs. 

Din păcate, cu propunerea mea nu au fost de acord unele persoane din conducerea Facultăţii de Agricultură şi a Universităţii.

În locul meu voiau să o „instaleze” la disciplină pe domnişoara dr. Micu Lavinia, o persoană care nu mi-a fost studentă şi după părerea subsemnatului nu prezenta competenţa necesară pentru a preda această materie. Singura ei „calitate” era de a fi „prietena” (ca să nu folosesc un termen indecent) domnului prof. Doru Petanec, persoană care, ca şi silvicultorul din articolul dumneavoastră, semnează două state de plată, la universitate ca profesor şi la Direcţia Agricolă Timiş pe post de director.

Bineînţeles că nu am fost de acord cu această propunere şi pentru faptul că am considerat că dl. dr. Bungescu este persoana indicată să preia din mers acest curs. Amintesc în acest sens că dl. dr. Bungescu posedă un masterat absolvit cu o lucrare privind maşinile de stropit, a asistat la cursurile şi la lucrările practice susţinute de mine, chiar m-a sprijinit în sensul că a organizat deplasările la firmele de specialitate din Timişoara (reprezentanţele firmelor John Deere şi Berthoud şi Aviaţia Utilitară). Totodată, dl. Bungescu a fost coautorul meu la mai multe manuale de maşini şi echipamente pentru protecţia plantelor.

În cele din urmă am reuşit să împiedic această inepţie prin faptul că i-am donat d-lui dr. Bungescu personal, şi nu universităţii, întrega mea aparatură şi documentaţie, materiale fără de care ţinerea cursului şi a lucrărilor practice devenea imposibilă.

În anii care au urmat am constat că atât decanul Facultăţii de Agricultură cât şi dl. rector au permis scoaterea din programul de pregătire a studenţilor cursul de maşini de protecţie, o materie pe baza căreia a fost acreditată specializarea! Şi asta numai pentru a se crea o normă didactică acestei domnişoare dr. Micu Lavinia. 

La începutul acestui an şi în urma unui simulacru de concurs, această persoană a devenit şef de lucrări la disciplina „Baza energetică pentru agricultură” (pe vremuri, cursul se numea „Tractoare şi motoare agricole”) cu toate că această persoană nu este de meserie inginer mecanic şi nu a lucrat în viaţa ei cu tractoare şi maşini agricole.

Am considerat că această decizie, pe lângă faptul că este ilegală, şi greşită. La ora actuală la universitate studiază şi fii unor fermieri bănăţeni care exploatează zeci şi sute de hectare în zonă şi care vin la facultate cu un bogat bagaj de cunoştiinţe practice. Vă puteţi da seama ce părere  îşi vor face aceşti studenţi când constată că profesorul nu are habar de practică şi că singura lui „competenţă” se manifestă prin lecturarea cursului.

Pe de altă parte, am constat că în cartea publicată de domnişoara dr. Micu Lavinia, aceasta prezintă o serie de materiale grafice drept contribuţie proprie, între care şi fotografia unei planşe editate de fosta uzină „Tractorul Braşov”. Un poster cu o vechme mai mare decât vârsta domnişoarei. Pe baza acestui manual compilat şi plagiat, a fost declarată câştigătoarea concursului de titularizare.

Justificarea conducerii pentru această decizie a fost că şi dl. dr. Stahli este doar inginer agronom. 

Este o afirmaţie care corespunde adevărului doar în parte, deoarece subsemnatul a lucrat timp de 13 ani efectiv în agricultură, la IAS, ca şef de fermă şi inginer şef. La IAS, şeful de fermă avea în exploatare directă tot parcul de tractoare şi maşini agricole şi, ca inginer şef, eram şeful comisiei de calificare şi încadrare a muncitorilor, respectiv a mecanicilor agricoli. Pe lângă aceasta, posed şi calificarea de mecanic agricol.

În Germania am lucrat timp de 15 ani într-o fabrică de maşini agricole care producea maşini pentru prelucrarea solului, maşini de semănat şi administrat pesticide, precum şi maşini de stropit, firma la care lucram fiind liderul german în domeniu. 

În primii doi ani am lucrat la serviciul de publicitate agricolă, serviciu care se ocupa cu şcolarizarea personalului şi cu acţiuni de informare a potenţialilor clienţi.

În următorii 13 ani am lucrat ca inginer în cercetare şi dezvoltare (research and development) fiind titularul compartimentului proiecte speciale (special projects) care se ocupa cu proiectarea de maşini de stropit modificate la solicitarea clienţilor.

Tot eu eram şi responsabil de testarea maşinilor, a componentelor, participam la întocmirea caietului de sarcini şi în final a documentaţiei tehnice pentru omologarea produsului (maşinii) de către Institutul Federal pentru Protecţia Plantelor (fost BBA Braunschweig).

Am fost şi sunt încă membru al Societăţii germane de Fitopatologie (Deutsche Phytomedizinische Gesellschaft), grupa „Applikationstechnik”.

În urmă cu 14 ani am publicat împreună cu şeful meu direct (şeful sectorului „Product Management”) un manual de specialitate care se mai foloseşte şi în prezent pentru instruirea studenţilor şi a elevilor din şcolile de maiştri agricoli în materie de tehnologie de aplicare a tratamentelor fitosanitare.

Pe acest motiv, consider că a mă compara pe mine cu această domnişoară blondă, este cel puţin o jignire.

Dar, să revin la problema tritularizării acestei persoane într-o specialitate pentru care nu posedă competenţa necesară. Fiind sesizat de colegii din Timişoara am considerat că această situaţie nu poate fi acceptată şi am scris în acest sens mai multe scrisori (chiar ceva mai voluminoase decât acest e-mail) domnului ministru Cîmpeanu, d-lui consilier prezidenţial Piscociu şi doamnei senator Andonescu de la Comisia pentru Învăţământ a Senatului. Singurul răspuns primit, după multe insistenţe, a fost de la dl. Piscociu, care a declarat că nu este de competenţa preşesintelui să se ocupe cu astfel de sesizări şi m-a sfătuit să mă adresez conducerii USAMVB Timişoara. A fost un răspuns ca şi când Poliţia i-ar sfătui pe cei furaţi şă se adreseze hoţilor, furturile nefiind de competenţa Poliţiei!

Nici de la dl. ministru Cîmpeanu nu am primit nici un răspuns şi am constat că, de fapt, sesizările trimise de mine şi de alţi colegi nu a ajuns la Corpul de Control, ceea ce a permis acordarea unui calificativ excelent universităţii, o universitate care adăposteşte o serie de plagiatori notorii, începând cu prorectorul Dărăbuş (http://cne.ancs.ro/wp-content/uploads/2012/06/hotarare-517.pdf).
La scurt timp după aceasta Dl. rector Pîrşan i-a acordat d-lui ministru Cîmpeanu, probabil drept mulţumire, titlul de DOCTOR HONORIS CAUSA. Concluzia mea: „MANUS MANUM LAVAT”.

Cu câteva ore în urmă am aflat şi de intronarea dl. Cîmpeanu în funcţia de prim-ministru interimar.

Mă rog, este o acţiune care îmi aminteşte de Caragiale cu a sa „Scrisoare pierdută”. În inscenarea de ieri de la Bucureşţi constat că „dl. president Zaharia Trahanache (interpret Klaus Iohannis) îl înlocuieşte pe candidatul corupt Nae Caţavencu (interpret Victor Viorel Ponta) cu mai coruptul Agamemnon Dandanache (în interpretarea lui Sorin Cîmpeanu)”! 

 Deocamdată închei această scrisoare pe net încă o dată cu mulţumiri pentru articolele publicate cu rugămintea de a continua şi dacă sunteţi interesat sunt dispus să vă pun la dispoziţie toată corespondenţa mea cu oficialităţile de la Bucureşti precum şi alte materiale în sprijinul celor expuse de mine.

Cu stimă,

dr.ing. Walter Stahli
Nürtingen, Germania

 

228 COMENTARII

 1. Pirsaneeeee,ai imbulinat-o!Cum mama dracului olerezi si asa ceva in curtea ta,pe langa atatea alte magarii spuse de atate alte anchete si sute de comentarii despre excrocheriile facute?

 2. Numai ce spuneau ca au stins totul…si ca intram in normal..e asa o cutie a pandorei aceasta cu plagiatele…vai vai…chiar ca vine Jihadul,vorba cuiva,candva…

 3. Sunt o profesoara aici si ma declar stupefiata de tot ce apare mereu si mereu despre rectorul pirsan si „slugile”din jurul lui,ca sa citez pe cineva!!!!Domnule Rector,NU SUNTETI DOAR DUMNEAVOASTRA AICI CA IMAGINE,NE TRAGETI SI PE NOI IN JOS!!!!!!!

 4. Ehe…luna noiembrie ne va toca mintile multora …dar le va toca libertatea altora,care se tin cu dintii de scaunele…Tic..tac..tic…tac…mi-am adus aminte si eu de clepsidra spusa de cineva…nu-i a buna!:-((

 5. Cat de mult trebuie sa-ti doresti o functie ca sa te lasi terfelit de atatea si atatea luni?Sau la ce avantaje financiare te astepti,ca sa vrei functia de Rector atat de mult?

 6. Pirsan stie de astea de ani de zile,chiar el a fost tras pentru asa ceva la comisia de etica!Nu e asa,doamna Nicoleta Mateoc Sirb?Sau aveti allzheimer?

 7. Na,acum sa vedeti fratilor ce va urma dupa acest articol!!!Au cazut ministrii in toata Europa,avem prim ministrii dovediti..

 8. Cu viteza luminii spre varful aisbergului numit pirsan!Esti pregatit sa cobori pe panta vietii cu masina mea?

 9. Deci nu pot sa cred ca a mai aparut un articol la acelasi ziar!Rectorul si toti aia grozavi trebuiau sa faca ceva!De aia au asa functii babane,Doamne iarta ma!Aloooo,dormiti?Nu va intereseaza,cred..

 10. Pirsane esti un bouuuuu!Cum poate sa nu-ti pese decat de tine si doar de tine?Aloooo,nu esti singur in scandalul asta,mai suntem si noi prin el!Nemernic si egoist ce esti!

 11. Lasati-l naibii de idiot si dati-l jos inca de maine daca se poate!Aveau dreptate toti,chiar esti un prost nesimtit!!!!!

 12. Rectorul a fost ieri prin facultati si doar a reusit sa se faca de rusine, venind cu niste cifre aberante, mai rau decat Ponta, dar toate sunt niste minciuni sfruntate. Si i a pasat doar de el. Doar pe el s a aparat, nepasandu i de restul oamenilor care au fost linsati alaturi de el. Sa ti fie rusine!

 13. Acest rector e patetic, e atat de umil in fata oamenilor, dar de fapt e de o rautate extrema,batandu si joc atat de studenti, cat si de cadrele didactice competente.

 14. V am spus eu ca e Bungescu in spate? E un tampit! Chiar a crezut ca ii poate prosti pe altii, sa creada ca el nu are nimic de a face cu asta?

 15. Aveti dreptate toti cei care comentati aici. Nimeni nu poate sa i spuna in fata acestui rector ce proiecte are, pentru ca el nu considera nimic important ceea ce este pentru universitate, doar ce e important pentru buzunarul lui. Banii si femeile il intereseaza! Atat!

 16. @dani s
  Domnule, dacă ai curaj, dă dovadă de coloană vertebrală şi renunţă la pseudonime.
  Cei care se ascund în spatele acestor „nickname” sunt de obicei nepoţii sau fii lui cutare şi cutărică, de fapt singura lor „calitate”.
  Spre cultura dumneavoastră generală, luaţi cunoştinţă de faptul că eu Dr. Walter Stahli nu sunt nepotul nimănui şi nu a fost nici o dată nevoie să folosesc pseudonime!

 17. Comisioane peste comisioane, tunuri peste tunuri, copii datori pana in gat, angajati cu functii inalte prin alte judete, doar pentru ca il ajuta direct si personal. Si acum plagiate in ograda lui, acesta vreti sa va conduca si urmatorii patru ani? Ma intreb ce ar mai putea urma? Esti praf,Pirsane! Du- te in Recasul tau si ramai acolo pentru totdeauna, sa ti vinzi porumbul, asa cum scriau unii.

 18. La cate ore ati intrat, domnule rector? Va spun eu: la niciuna, de ani si ani de zile. Mi au mai confirmat si altii. Atunci de ce sa ne miram ca acoperiti plagiate! Taran prost! Pardon, jignim taranii!

 19. Erai decan pe vremea mea si toata lumea stia ca esti doar director la Directia Agricola! Cum dracu sa intelegi tu actul didactic sau procesul de invatamant?

 20. Pirsane,pirsane,ce napasta s-a abatut pe viata ta impeabila pana acum, cu expunerea atator bube din capul tau paduchios!Dar nu-i bai,ai trecut tu si pe langa omuletii aia verzi!::::))))

 21. Domn’ profesor Bungescu Sorin ma zgarie pe timpane la orele lui,din cauza vocii lui pitigaiate!Si pe mine si pe inca cativa colegi!De asemenea ar trebui sa-si shimbe sosonii aia grosi care ii poarta si in luna iulie!Nici nu vreau sa ne gandim cum miroase daca s-ar descalta!Ma mai deranjeaza pantalonii nespalati de luni de zile,de pe el!PAROL!

 22. Incep sa curga din nou mesajele…nu-mi miros bine tizul cu acelai prenume!Chiar nu mai am vreun dubiu ca in luna asta se vor intampla lucruri stranii in universitate…

 23. Alta desteapta care apare in discutii cu numele ei!Doar ca asta isi asuma mereu ce spune!Noroc ca nu mai e personajul ala Alah pe aici,sunt curios ce ar fi spus.

 24. Domnule Rector,revin cu inca un mesaj!!!Chiar nu va pasa deloc de faptul ca suntem si noi,COLEGII D-VOASTRA, tarati intr-un asemenea scandal ce pare far’ de sfarsit?
  Multi dintre noi am crezut ca ne mai scriindu-se nimic de atatea zile,ati rezolvat „problema”!A D-VOASTRA SI ASTA PANA LA URMA,nu a noastra, a colegilor cinstiti!
  E clar,acest articol nu va incrimineaza mai tare ca si celelalte de pana acum.
  E totusi o scrisoare deschisa a unui fost profesor,care sa fiu sincera,nu pare prea pe treaba lui,dar care sesizeaza o problema grava:plagiatul!
  Faptul ca legea contra plagiatului e „subtire” si foarte neclara, o stim cu totii,dar personal nu inteleg cum puteti sa le dati si functii de conducere unora?!?!
  DOMNUL PRORECTOR DARABUS E PUS DE D-VOASTRA,NU?
  RUSINOS,VORBA COLEGILOR!!RUSINOS!

 25. Prea multe bube in capul acestui rector pirsan paul! Caracter prea mizerabil la el!Nu lucrez la voi,dar sunt curios totusi ce va zice cand se vede cu voi?Daca nu va spune cinstit ce se intampla,DATI-L JOS CAT MAI REPEDE,PAREREA MEA!

 26. Darabus nu e tipul ala facut popandau de vizuina sau scorbura,ceva de genu?!E perfect descris,mai completez eu:mustacioara lui,pana corbului!:)))
  Uitati-va doar la mutra lui de idiot si dupa ea va dati seama ca este plagiator!:)))))
  Si nu e parca sotul acelei doamne a lui de viata absolut senzationale,care s-a trezit si ea vorbind ca proasta in targ pe aici?!?!:)))))))
  Nu e acelasi personaj care isi doreste sa fie mereu presedinte sau macar membru al neinfricatelor comisii de etica si disciplina?Sa imparta dreptatea ca un om serios ceea ce este?!?!
  Darabushulet,i-o dat dreptate ala atunci la nevasta-ta,pana s-a saturat,mai stii?!?!Mai vrei o tura acum si pe plagiatele astea si tie?:)))))

 27. Darabush si paulica,
  Baietici fara de frica,
  Stau cu plagiatele-n mana,
  Si se freaca tot pe ….BIP!

  PLAGIATORILOR!VOI PLAGIATORI CARE SUNTETI PLAGIATORI!RUSINE!PAC,PAC,MA INTLELEGETI,PLAGIATORILOR?!?!
  HAHAHAHAHAHA!

 28. Pirsane, ai intrat si tu in categoria de oscar,DOTTORE,DOTTORE!::=))))
  Nu te vad bine si cu acest scandal!!
  Latul se strange pe grumazul tau nespalat!

 29. Eu completez pe cineva de dinainte:
  Paulica reales,
  La al 2 lea congres!
  Paulica reales,
  ….
  Alo,aloooo,asezati-va la locurile d-voastra!Alooooo!Sunt elemente reactionare care vor sa ma dea pe mine jos sau sa nu mai candidez,destabilizand organizarea agronomica perfecta!Uraaaaa,uraaaaaa!Aloooo!!Aloooo!!!
  …..
  Poc,poc,pac,pac,dum,dum!
  Si o linie ca la cardiaci:biiiiiiiipppppp
  Se intampla intr-un Craciun 1989,cand pulimea aceea a vrut sa scape de un tampit care se tinea cu orice pret de un scaun si nici macar nu concepea ca nu-l mai vrea poporul…
  Treaba ta,rectoras-coconas,noi nu te omorim decat in vis, eventual,cu pietre!Dar real te vom nimici cu UN VOT ANTI PIRSAN!

 30. Ieri mi-a povestit o colega la telefon ca domnul Rectoru a venit la o sedinta cu o foaie pe care erau trecute sumele de la contabilitate cu cheltuielile pe reparatii defalcate frumos pe ani!Mie mi s-au parut foarte in regula,au scazut pana la zero intr-un an!!De la 1 milion si ceva de lei in anul anterior.
  Sunteti rai intentionati la faza asta,domnul Rector chiar a prezentat realitatea!E adevarat,poate trebuia mai pe larg…
  Ce nu mi-a placut nici mie este ca nu ne-a dat mai multe detalii despre acest ziar de ancheta si de ce s-a pus pe universitatea noastra in felul acesta!Ce urmareste?De ce nu-l cheama pe ziarist aici?De ce nu se poate face ceva sa fie stinsa treaba?
  Si noi cadem ca imagine impreuna cu d-voastra,d-le Rector!Eu nu am absolut nici o vina!

 31. Ce face prorectoratul cu cercetarea, in frunte cu Prorectorul Trasca, fata de problema plagiatului?Ce face Departamentul pentru asigurarea calitatii,cu inegalabilaaaaa Camelia Tulcan, in frunte?Ce fac RACII,DACII,CACII?Numai functii „suparate” ce simuleaza calitatea!!!
  Stiti cum e asta?Un fel de melci,scoici, raci, craci! Adica o melodie a lui Mihai Margineanu,dati pe gugal!:::))))

 32. Raspuns pentru „colga”!

  Cat poti fi de proasta!!!Pai cum sa ti dea alte cifre,rectoru?!?!Pai daca in primul an iti construiesti o casa,o izolezi,pui geamuri,o termini boboc,NORMAL IN PULA MEA,CA ANUL VIITOR AI CHELTUIELI ZERO!!!!!!!!Ca nu mai ai de ce sa construiesti!Doar in al 3 lea an,proasta dracului cel mai devreme, pot aparea noi cheltuieli!La USAB capitale,evident!:)))))
  Asa ca lasa ma cu cifre pontiste!
  PS:Mai ceva!Primul comision gras il iei ca sa primesti si apoi sa tii ACELEASI FIRME in curte,ani si ani de zile!Concomitent,Al doilea comision e raportat la procentul din valoarea fiecarui contract!!!!De 5 la 20% din suma!Cumparati-va televizor!!!Pentru ce au ajuns la puscarie atatia,recent?

 33. Pirsan s-a nascut taran,a ramas un taran si va muri taran!Si nu orice taran,ACEL TARAN PROST care te foloseste si apoi iti da cu piciorul!Cu toti a facut la fel oriunde a fost!Eu am lucrat la Directie ani de zile cu el!Un GHIOLBAN!

 34. Nu e posibil ca un rector sa se prezinte atat de jalnic si patetic in fata colegilor!!Nu e posibil sa spui la sedinta ca un rector nu poate stii totul si apoi sa rada ca prostu in targ sau ca vaca in prund!!Ai atatia oameni in jur,tu ti-ai facut echipa,bou dracului de prost!!Nu noi!!!Numai incompetenti si aghiotanti slugarnici!!!!

 35. Chiar penibil rectoru la sedinta noastra!Niste cifre fara noima(comisioanele se iau intotdeauna ca sa-i lasi sa faca ceva pe bani publici),scrise pe un biletel ca la un copil mic,sustinerea cercetarii fara dubii,bla,bla.
  INTREBARE:Plagiatul asta nenorocit,unde se incadreaza, rectore?As spune ceva dar as fi prea vulgara!

  RUSINE PENTRU PRESTATIA DE VINERI DE LA HORTICULTURA!Se va vedea la vot!

 36. Off,Alah,Alah,unde esti cu limbajul tau direct?!Hai vino si spune le multora exact cum sunt si ce se prefigureaza!Chiar nu i-a pasat de absolut nimic,e tareee frate!Sigur citeste pe aici,asa ca spun si eu ceva,fie ce-o fi!
  PIRSAN,SA-MI SUGI PULA,TU SI AFACERILE TALE PE SPATELE NOSTRU!SA-MI SUGI PULA,TU SI FAMILIA TA RATATA,SA-MI SUGA PULA TU SI TOATA COHORTA DIN JURUL TAU!PRICEPI,JEGULE?
  Uff,nu am crezut ca reusesc!Dar mi-a iesit!

 37. Sunt student la MIAIA si ce vreau sa va spun ca d-nul prof.Bungescu asta e un ciudat si jumatate!Stie materie,nu zic ba,dar nu are tiglele pe casa!Iar ca profesor cred ca trebuie sa ai multe calitati!Acum am aflat si noi de unde i se trage!

 38. Dupa mine exista mai multe tipuri de slugi in agronomie!
  Categoria cea mai scarboasa si jenanta este formata din cei care se lasa folositi,stiind asta,doar ca sa se puna bine cu sefu si sa-i arate loialitate!Prin ei,pirsan se spala pe maini intotdeauna,neasumandu-si nimic direct!
  Luati conducerea de la agro in primul rand!Toti tineri si cu potential,dar folositi perfect de pirsan pentru a se razbuna prin ei pe toti cei care ii comenteaza acestui rector in fata abuzurilor!
  E cel mai elocvent exemplu si il urmeaza ca niste catei in lant!Dar mai sunt foarte multi!!!Luati zootehnia!!Prin mana lui Pacala,a fost desfintata prima si singura specializare din universitate:Piscicultura!Si licenta si masterat!!!!

 39. A scris cineva aici numele acelei camelii tulcan!Este o cretina si jumatate,o handicapata la care dobitocul asta de pirsan ii da nas si o lasa cu toate imbecilitatile ei!!
  Uitati-va doar la privirea aia de psihopata,ascunsa sub un cap in forma de minge de cricket!!!

 40. – ati crezut ca e doar un singur postac in spatele sutelor de comentarii si s-a dovedit ca nu e asa;
  – ati crezut ca nu mai apare nimic pe acest site si vineri a aparut scrisoarea acestui individ;
  – ati mintit toti ca veti opri comentariile de aici prin toate pilele si pilutele avute de toti si nu ati reusit nimic;
  – ati crezut ca daca acel nick Alah a anuntat ca nu mai posteaza pana nu stiu ce investigheaza,toti care scriu impotriva lui pirsan vor disparea cu el sau vor vorbi macar mai academic.

  NIMIC DIN TOATE ASTEA NU S-AU INTAMPLAT?DE CE OARE?!
  Pentru ca oamenii sunt nemultumiti si au inceput sa vorbeasca si sa arate acest lucru!
  Pentru ca in conducerea universitatii sunt numai incompetenti!!Pirsan,Trasca,Darabus,etc,etc..
  La fel si la facultati…

 41. Domnule „trandafir ruţu” constat că „intelectul de care dispuneţi” nu este capabil de mai mult în afară de jigniri ordinare.
  Probabil acesta este motivul pentru care vă ascundeţi în spatele unui pseudonim.
  Eu nu am nevoie de aşa ceva. Nu am de ce să-mi fie ruşine de a semna ceea ce scriu cu propriul nume.
  Spre deosebire de o serie din „dascălii” dumneavoastră eu nu am plagiat pe nimeni. În schimb am fost plagiat de doamnea Cornelia Tonea, mentora domnişoarei Micu Lavinia.
  Cărţile şi articole la care am fost autor şi coautor le găsiţi în multe biblioteci europene (ETH Zurich http://www.library.ethz.ch/primo_library/libweb/action/display.do?tabs=detailsTab&ct=display&fn=search&doc=ebi01_prod004291075&indx=2&recIds=ebi01_prod004291075&recIdxs=1&elementId=1&renderMode=poppedOut&displayMode=full&frbrVersion=&dscnt=0&&tab=default_tab&dstmp=1446898105684&vl(freeText0)=Stahli&vid=DADS, UP Cartagena http://buscador.bib.upct.es/primo_library/libweb/action/display.do?tabs=detailsTab&ct=display&fn=search&doc=upctunicornu34550&indx=5&recIds=upctunicornu34550&recIdxs=4&elementId=4&renderMode=poppedOut&displayMode=full&frbrVersion=5&dscnt=0&frbg=&scp.scps=scope%3A%28upctunicorn%29%2Cscope%3A%28upctdspace%29%2Cscope%3A%28upctsfxbooks%29%2Cscope%3A%28upctsfxjournals%29%2Cprimo_central_multiple_fe&tab=default_tab&dstmp=1446898277077&srt=rank&mode=Basic&&dum=false&vl(freeText0)=Stahli%20Walter&vid=upct&gathStatIcon=true, ş.a.m.d.) sau pe net: https://books.google.de/books?id=nIxKv9-dqnkC&pg=PA99&lpg=PA99&dq=Spritz+und+sprühverfahren&source=bl&ots=ZsHHLH9XaQ&sig=4Aob0EmYqcpFcFKvtE0aNeeBxxg&hl=de&sa=X&ved=0CC8Q6AEwA2oVChMI0aai6aL-yAIVJHdyCh3zVQlA#v=onepage&q=Spritz%20und%20spr%C3%BChverfahren&f=false, http://www.gsjournal.net/old/physics/rothenstein31.pdf, pot fi consulate de toată lumea şi nimeni nu m-a acuzat de plagiat.
  Aşi dori să văd în care bibliotecă din vest se găsesc spre exemplu cărţile domnului rector?Cărţile doamnei Tonea nu se găsesc nici măcar în bibliotecile din România.
  De asemenea aşi fi fost curios ce cariere ar fi făcut o bună parte din colegii dumneavoastră în situaţia că ar fi aterizat într-o ţară unde nu aveau nici un fel de rude, pile, cunoştinţe, sau relaţii?
  Bănuiesc că ar fi stivuit marfa în rafturi la Auchan sau Kaufland.
  Pentru sluje la una din casele supermarketurilor nu sunt necesare studii superioare.
  Cam asta este diferenţa.

 42. Chiar aveti un rector de tot rahatu’!Daca in toata tara oamenii ies in strada si vor ceva normal,pe voi ce va retine,doamne iarta ma sa-i cereti sa plece,cat s-ar tine cu dintii de functie!Oricum o va lua rau in freza si daca va candida!

 43. Voi l-ati auzit cand a spus ca pleaca doar cand vrea el?!Haha,nu pulica,vei pleca cat de curand, inghesuit undeva strampt,nu am vreun dubiu!!Dar dupa un circ si mai mare decat cel prezent!
  Ti-as face un mare Z pe frunte,sa te recunoasca si aia pe care nici macar nu stii cum ii cheama,dar le vrei votu!

 44. Mi se pare mie sau numarul celor care scriu aici creste pe zi ce trece?Daca scandalul ajunge la Casa Regala,ne- am ars rau!!!Pleaca Pirsaneeeeeee ca ne ingropi complet!

 45. Exact!Cateii rectorului!In rectorat si in conducerile facultatilor,toti v-ati gudurat pe langa Pirsan ca sa va fie bine!Trasca in special,acest trepadush nenorocit care se plimba cat e ziulica de lunga DOAR in interes personal!Probabil se antreneaza pentru maratonul poponarilor ce vor sa devina rectori!Intr-o alta viata cu siguranta!

 46. Un mare jeg acest PIRSAN!Uitati-va ce familie de rahat are,uitati-va ce afaceri are cu firmele de constructii,acum apare si plagiatul unuia din echipa lui de soc,impreuna cu promovarea unei bestii al prietenului de pahar Petanec!!!!!!!!!!!!!!

 47. Stimată „Margaretă”,
  În general sunt de acors cu ideile formulate de umneavoastră, cu unele excepţii :
  1. Rolil „casei regale” şi al acestei „prinţese Margareta” este o încercare de a restaura monarhia. Nu recomand nimănui această formă de guvernare pentru că, să ne aducem aminte, tatăl lui MIhai, vestitul Carol Caraiman nu a fost nici pe departe o personalitate integră din punct de vedere moral. Şi una din surorile Margaretei, Irina căsătorită Walker are probleme cu justiţia americană, fiind condamnată pentru organizarea de pariuri şi lupte ilegale de cocoşi.
  Ca ideee, un Iliescu, Constantinescu, Băsescu şi chiar Iohannis pot fi trimişi în pesie după trecerea madatului, În cazul lui MIhai, foarte mulţi din cetăţenii României nu ar fi supraviaţuit acestui monarh!
  2. Domnul profesor Traşcă este citat de GRAUR drept plagiator, conform unor reguli discutabile. Din informaţiile redate pe site-ul GRAUR aici este vorba de un aşa numit „autoplagiat”. Conform definiţiei plagiatul este un „furt intelectual” . Pornind de la această premiză se argumentează că nu este logic posibil să te furi pe tine însăşi. Ceea ce a făcut domnul Trofesor Traşcă se încadrează mai degrabă la „neglijenţă”. Domnul Traşcă (http://www.plagiate.ro/Probatoriu/trasca.ti.2005aa.pdf) a copiat câteva pagini dintr-o carte anterioară scrisă tot de el!
  Eu zic „să nu fim mai catolici decât papa”!
  Cu totul alta este situaţia în cazul doamnei profesoare Pop Georgeta, care s-a autoservit cu pagini întregi de text şi tabele din cartea scrisă de dl. Pîrşan. Interesant că Dl. rector, care este şi referentul ştiinţific al acestei cărţi, susţine că i-ar fi permis să „copieze” din cartea dânsului!
  O explicaţie cusută cu aţă albă! Chiar şi în cazul că dl. Pîrşan i-ar fi permis să copieze, dna profesoară Pop ar fi trebuit să specifice acest lucru printr-o citare corectă.
  Tot de la Timişoara cei de la GRAUR o citează şi pe doamna profesoară Cornelia Tonea (mentora domnişoarei Micu Lavinia) cu două cazuri din care unul este fără discuţie „plagiat în toată regula”.
  De altfel această doamnă Tonea m-a plagiat şi pe mine, cei drept doar cu câteva fraze şi un tabel, dar se pare că a mai ciupit şi de pe la alţii. Aceasta ar explica de ce, aproape nici una din cărţile ei nu se găsesc la biblioteca universităţii şi nici la bibliotecile academiei, unde doamna ar fi trebuit să trimită gratis un număr de circa 12 exemplare aşa cum prevede legea!
  Atât fostul rector Moisiuc cât si dl. prof. David aceau cunoştinţă de aceste plagiate (Tonea) dar au preferat să rămână inactivi. Motivul expus de Dl. prof. Moisiuc a fost că nu are rost că „Tonea şi aşa pleacă la anu în pensie”!
  Şi uite aşa la Timişoara proastele apucături trec de la o generaţie de „dascăli” la alta, sau dacă vreţi ilegalităţile devin tradiţie!
  Halal renume!

 48. Intr-adevar atragerea numelui Csei Regale a Romaniei dar mai ales a lui Mihai I al Romaniei in numele Universtatii noastre a fost lovitura de imagine foarte importanta,data fiind si conjunctura economica actuala si vremurilor de acum!
  INSA ASTA NU SCUZA COHORTA SI PLEIADA DE IDIOTI SI FARISEI DIN CONDUCEREA UNIVERSITATII!!!!Care au fost la acel prezidiu!”Margareta”i-a descris perfect pe fiecare!!!!

 49. Pe afara e vopsit gardu,inauntru-i leopardul!Deviza actualei atmosfere in Universitate!Penibil!Sau clasic de Romania!

 50. D-le Stahli,esti prost informat!Autoplagiatul este foarte clar exprimat in lege,chiar daca pare o aberatie fara margini,logic vorbind!Daca copiezi de la tine insuti se numeste editie revizuita si adaugita,nu carte noua cu ISBN!Asa ca mai documentati-va,unde-i lege nu-i tocmeala!!Buna sau proasta!
  Ciudat…se pare ca sunteti un fin aparator al d-nului Trasca.Stiti ceva ce noi nu stim,stimate domn?

 51. Universitatea are nevoie mare de atragerea de personalitati la diverse evenimente:Casa Regala,Ministrii,Prim ministrii,oameni politici,etc!Se numeste LOBBY,tampitilor!Oriunde in lumea asta conteaza!!!!
  Problema este ca acest taran prost de pirsan impreuna cu multi din juru lui,NU MERITA asa ceva!Pentru ca sunt prea ghiolbani sa inteleaga ceva din tot!!!Vorba unuia cu inima Reginei de la Bucuresti unde a fost prezent acest clampan si ne-a reprezentat cu brio,sunt sigur!:)))))

 52. Am eu impresia sau citind multe comentarii pe aici…simt ca TT,adica Teodor Trasca pare cel mai rasarit din jurul Rectorului si e laudat de multi?Si un posibil inlocuitor al acestuia?

 53. Inimaginabil cate mesaje deja aici!Am crezut ca se vor opri sau incetini macar dupa articolul cu ala de la paduri,dar oamenii continua sa scrie sau sa dezvaluie!In sfarsit vad atitudine!

 54. Domnul Trasca chiar reprezinta viitorul acestei Universitati!E destept,este tanar,eu sunt sigur ca datorita lui in cea mai mare parte,am avut atatea evenimente de marca la Universitate!Restul niste slugarnici fara minte!Nu fiti invidiosi!

 55. Prorectorul Trasca e viitorul spuneti?Acest BAIAT DE BAIAT?Eu te as intreba in lucru banal poate pentru tine!!
  Ce va mai face domnul inginer proiectant care a contribuit la designul tuturor constructiilor recente facute de Pirsan?Adica Aula Magna,sala de conferinte,designul birourilor rectoratului,in special al biroului tau?
  Va intrebati cine poate fi acest tinerel, frumusel cei drept?Zona Clinicile Noi va spune ceva,prorectoras coconas?

 56. @albastru de voronet,
  Domnule eu nu mă leg de cei care se „autocopiază” pentru că după părerea unora care se ocupă cu plagiatul (site-ul vroniplag din Germania), „autoplagiatul” este o categorie discutabilă din motivele descrise anterior (nu te poţi fura pe tine).
  Pentru treayba cu ISBN-ul posibil să aveţi dreptate pentru că la Dumneavoastră contează pe undeva numărul cărţilor apărute şi mai puţin conţinutul lor!
  Referitor la părerea că îl apăr pe dl. Traşcă. Nu mîl cunosc personal pe acest om. Dar l-am apreciat pentru faptul că a refuzet să facă parte din „comisia” de concurs în urma căreia domnişoara Micu Lavinia a fost promovată pe postul existent la mecanizare. Din discuţiile cu colegii mai ştiu că dumnealui este de meserie inginer mecanic, deci o persoană competentă.
  Nu-i cunosc nici pe domnul Dărăbuş şi nici pe dna Georgeta Pop. Nu ştiu să-i fi întâlnit vreodată şi nici nu ştiu cum arată. De fapt din toată universitatea cunosc cel mult 30 – 40 persoane.
  Pe domnul rector, pe dl. profesor Petanec îi cunosc. Mai nou ştiu şi cele poate capul!
  Singurul meu motiv de a scrie aceste luări de poziţie este că sunt revoltat de promovarea unor incompetenţi prezentaţi drept genii!
  Referitor „casa regală”. NIci despre această familie părerile mele nu sunt pozitive. Nu văd de ce ar fi.

 57. Datorita lui pirsan,numai mizerii si mizerii ies la suprafata din aceasta universitate!Mi-e scarba,nici nu vreau sa stiu!Din cauza ta pirsane se intampla toate astea!DOAR DIN CAUZA AFACERILOR TALE!SI A ACESTOR ANCHETE FARA SFARSIT!SA TE DUCI DRACULUI CU TEROAREA IN CARE NE-AI BAGAT!!!!DRACULUI,PRICEPI?DRACULUI!!!!

 58. Plecati domnule Rector,ne-am saturat si eu si colegii mei de conducerea d-voastra!Dar mai ales de afacerile dezvaluite aici!Felicitari ziaristilor care au dezvaluit atatea!

 59. Eu si colegii mei de camera din caminul II radem de ne spargem la ce sa scris de doamna prorctor!Toti stim de incurcatura ei cu domnul Urlan demult.Noua ne place de dansa ca e apropiata de noi ca acatincai e rau!

 60. Uitati unde s-a ajuns de la un plagiat nenorocit!Rusine Bungescule si Stahli Walter si tuturor celorlalti ce scriu aici si ne improasca cu mocirla!De ce Rectorul nostru nu face ceva?!?!?!?!!!?!?!?!!

 61. Vreau sa fie alegerile astazi si sa se opreasca toateeeeeeee!!!!Nu mai pot suporta,o sa ajungem toti de mirul lumii!!!!!Ce dracu au toti cu noi??????De ce s-a abatut asa urgie asupra noastra de la niste simple articole?????

 62. Trebuie sa ai stomac imens sa poti inghiti atatea dezvaluiri despre viata ta,in loc sa pleci imediat dintr-o functie!Daca ati fi politicieni v-as mai intelege,dar sunteti cadre didactice!!Cum poti sa te tii de un scaun si o functie in felul acesta??!Cat de jos poti merge cu tine insuti pentru a sta cocotat acolo??!

 63. àscârbitul
  Interesantă logică aveţi domnule!
  Săriţi imediat în apărarea unora care nu s-au remarcat în mod deosebit prin respectarea eticii şi a legilor.
  Dar poate îi daţi şi dlui rector un sfat cum şi ce să facă. Deocamdată el adoptă tactica „câinii latră caravana trece” în speranţa deşartă că timpul v-a face uitate toate aceste fapte deplorabile.
  Şi eu msunt scârbit domnule de toţi cei care fac carieră furând cu neruşinare munca altora. Plagiatul este un furt, cel puţin în ţările civilizate!
  Dovezile de plagiat sunt prea clare pentru a putea fi negate oricât de mult şi-at dori unii din dumneavoastră acest lucru.
  Fiţi convins că dacă cei din conducere ar avea argumente plauzibile să infieme aceste dovezi ar face uz de ele.

 64. Vina ii apartine numai si numai lui pirsan!Daca nu era asa prost si santajabil in urma cu cativa ani,aceste nenorocite de anchete si scandaluri,NU AR MAI FI AVUT LOC!!Cauza majora este faptul ca a tolerat toti nebunii si nenorocitii astia sa se urce in capul tuturor!!!Prin sute de reclamatii stupide,procese pe rol,impacari fara sens care ne aduc tot aici!
  Avem nevoie de autoritatea unui lider!Nu de unul care ne scufunda in scandal dupa scandal!
  Pleaca pirsane pana nu dam cu pietre in tine!Noi nu suntem gunoaie ca si tine si familia ta!

 65. La cum o stiu de ahtiata dupa functii si putere,nu m-as mira sa vrea sa fie Rector dupa Pirsan!:)Atunci se poate calari cu toti,doar e mare secretariatul facut de actualul Rector si incap multi!:)

 66. Eu am auzit doar o barfa cum ca s-ar epila pe craci doar vara!Iarna poate ii tine cald blanita.As vrea o confirmare de la vreun handralau de-al ei ca sa ma pot rade!Sau sa mi vomit matele!De Giletturi nu ai auzit,urato?

 67. Pe mine nu ma interseaza amantlacurile astea!!!!Pe mine ma doare si sunt revoltat ca ne face de rusine la ceremonii iar la acest rector nu-i pasa deloc!Doar e tot un ghiortan de la piata de pepeni!Ce pretentii sa mai avem?Mergem inainte cu ei ca sunt perfecti!RUSINEEEEEEEEE IDIOTILOR SI DIN PARTEA MEA!!!!!!!!!!!

 68. @albastru de voronet
  Referitor la dl. prof. şi prorector Traşcă.
  Nu pot afirma cu certitudine dar am informaţii că ideea cu schimbarea numelui universităţii în „… Regele Mihai I al României” ar veni de la acest domn.
  Nici în prezent nu văd ce merite deosebite în promovarea învăţământului ar avea acest fost monarh. Cei drept a semnat o hârtie care i-a fost pusă în faţă de către ministrul educaţiei (un personaj fără renume pozitiv dintr-un guvern aidoma).
  Şi facultatea de medicină a fost înfiinţatã prin decret regal de punere în aplicare a unei legi a guvernului, dar constat că medicii nu au suferit de dorinţa de a da universităţii lor numele monarhului (fost).
  Pe site-ul Politehnicii Timişorene puteţi citi o frază aparţinătoare bunicului lui MIhai, regele Ferdinand. Acesta a participat personal la deschiderea cursurilor de la Politehnică şi a rostit un discurs în care găsim şi următoarelecuvinte: „Nu zidurile fac o şcoală ci spiritul care domneşte întrânsa”!
  Cu toate acestea Politehnica nu poartă numele monarhului.
  De la Mihai nu unoaştem nimic similar.
  Singura tangenţă a lui „Mişu” cu agricultura au fi că a posedat o fermă de „orătănii” (cum ar fi spus regretatul Octavian Cotescu). Mai mult atribuirea numelui unei persoane în viaţă unei instituţii publice finanţate de la bugetul statului este ceea ce se cunoaşte sub denumirea de „cultul personalităţii”. Menţionez în acest context că „cel mai iubit fiu al poporului” şi „academica” lui consoartă probabil că au visau la o astfel de „cinste” dar au ezitat să o pună în aplicare! Gurile rele spun că soţii Ceauşescu au fost vicecampioni mondiali în materie de cultul personalităţii, fiind depăşiţi doar de coreeni.
  Repet, nu ştiu sigur dacă dl. Traşcă este „autorul” acestei idei. Dacă da o consider o idee de prost augur.
  Referitor la funcţiile politice ale unor universitari.
  Este normal ca şi cadrele universitare să se ocupe de politică. Dacă nu ar face-o ar ajunge la cheremul absolvenţilor de la Spiru Haret. Este foarte normal să îţi aperi interesele instituţiei, dar nu este normal să faci abuz de acest drept în favoarea intereselor proprii sau ale familiei, rudelor şi prietenilor. Aceasta se chiamă „nepotism, trafic de interese”, noţiuni explicate la codul penal!

 69. Numai cand imi aduc aminte cum se tot mataia prorectorita asta la toate evenimentele si mi se intoarce stomacul pe dos!Ne faci de rusine de 3 ani incoace!Cum pula dracului,iarta-ma Doamne,o bestie si tatza ca tine,ai stat la atatea prezidii si langa asa personalitati?Sau langa oamenii din casa regala?Tu,mahai?!Jigodie slugarnica!

 70. Eu am impresia ca Teo Trasca il sapa la greu pe pirsan pt.ca vrea sa ajunga rector!!!SCum va explicati ca pana si stahli asta ii ia apararea acestui alt plagiator nenorocit???!!!Asta nu mai e furt,d-le Walter?
  Daca pana aici se ajunge sa vrei sa fii rector incat sa musti mana care te-a hranit,d-le prorector,atunci sunteti un om fara Dumnezeu!!!!!

 71. Doamne,mare e gradina Ta si unde s-a putut ajunge de la niste articole impotriva lui pirsan!Inadmisibil!Eu raman la parerea mea ca este foarte bine coordonata si de ochisorii albastrii aceasta operatiune,altfel nu inteleg cum nu se poate stopa totul,fara a ne mai lasa terfeliti!
  Saptsmana asta voi merge la domnul Rector si voi cere explicatii!Si va dau cuvantul meu de om ca imi dau demisia din functia de prodecan!NU MAI SUPORT!!!!!!FACETI CEVA AIA DIN CONDUCEREA MARE!!

 72. Dragi postsaci ai virtualului,daca ati ajuns sa va luati si de kilogramele sau fizicul unui om,atunci inseamna ca sunteti de cea mai joasa speta!Unde puteti cobori mai mult de atat?:(

 73. Cum puteti spune ca Walter asta il apara pe teo?A spus doar ca pe siteul acela,chiar daca apare si prorectorul nostru,nu e plagiat pentru ca a luat din propria carte cate ceva!Cartile din carti se scriu!Nu ar fi trebuit sa apara acolo in primul rand!Chiar e un om drept,il stim din facultate de ani de zile,nesimtitilor!A fost si decan 4 ani!!!!

 74. Balanca asta cand vine la auditul intern,tipa ca o descreierata,habar nu are pe ce lume traieste!Aici nu e comtimul,descrierato!Guuuiiiiittt!

 75. Oare d-na Prof.dr. Cornelia Petroman stie de trecutul glorios al sotului ei?Dar chiar cu porcara asta nu ma asteptam sa fie incurcat!Acum inteleg de ce au vrut sa imparta conducerea departamentului S.F. de „practica galactica”,exact ca si parcarile din productie!

 76. In comentariul din articolul anterior s-a vorbit de chiulangiul Craciunescu, si s- a spus ca mai sunt asemenea specimene in USAB.
  Am aflat ca si l;a M V au unul, si anume prof Cumpanasoiu, care de ani de zile primeste salariu de la USAB dar el de fapt ocupa finctii politice prin Bucuresti.
  Dar evident ca nimic nu e pe degeaba, candva acest domn, cand era directorul Directiei Veterinare Timis. a angajat-o pe nevasta profsorului Tarziu Emil, care acum este directorul lui de departament si care semneaza fals prezenta acestuie, care este contrasemnata de decan.De asemenea a mai aranjat licitatii trucate pentru concesiuni castigate da cadre didacticecdin conducerea MV-ului.Si atunci cum sa nu fie ajutat, ca deh……..dupa fapta si rasplata.
  S-a discutat despre gradele de rudenie intra cadrele didactice de la Facultatea la Agricultura, da asa este dar la MV au ceva ce intrece orice masura, Asistentul Olaru-Jurca Adrian (fiul )este subordonatul Profesorului Olaru-Jurca Ioan (tatal), asa ceva nu a fost intalnit pana acum in toata universitatea, evident cu sprijinul, conducerii. Mai mult, dupa nici 2 ani decand este pe post de asistent, la amenintarile conducerii v-a fi facut sef de lucrari.Consiliul de administrati a trimis departamentului o scrisoare de amenintare, si anume daca nu se scoate acest post la concurs, si cei din departament nu voteaza recomandarea decanului de la MV, universiotatea intra in INFRIGEMENT, am vazut scrisoarea la cineva din MV si ma umflat rasul, cata prostie ….ce mizerie…..si acesti oameni vor sa mai ramana la conducere.
  Puterea e in mana voastra, la vot. Acesti pseudoconducatori, de fapt un fel de dictatori daca ar avea un gram de bun simt ar trebui sa plece.Am vorbit cu cineva de la facultatea de TPA care are punctaj mare si care nu isi depune solicitare pentru gradatie de merit pentru ca se supara prorectorul Trasca.
  Daca in asa hal am ajuns si nici acum nu ne trezim sa-i demitem prin vot la alegeri, ne putem duce naibii.

 77. Sunt de acord cu dvs., domnule Petrache. Exact asa ceva se intampla si la Horticultura, unde nu si pot depune dosar pentru gradatia de merit, pentru ca nu i lasa decanul; se acorda gradatia doar cui vrea conducerea. Probabil si acest lucru e extrapolata la nivelul intregii universitati. Trebuie sanctionati la vot.

 78. Lesbiene avem,poponari avem,plagiatori avem,furtisaguri prin contracte exista,somitati ce nu vin la servici avem si din aia,ce mai urmeaza?

 79. Toti stiu din facultate noastra de trasca ca e un homosexual notoriu si cu multe frustrari in el.Nu e treaba mea dar ca si decan a fost un dictator,facand doar ce a dorit!

 80. Nu exisa unul macar in toata conducerea universitatii care sa nu fie presul de picioare a acestui rector!Face ce vrea cu voi,de gat cu el veti pleca acasa!Sau in alte locuri mai ….racoroase…

 81. Pe familia Petroman o stiu de ani de zile ca care legaturi stranse cu facultatea de zootehnie,in special cu decanul nostru,Pacala Nicolae.Mie mi se par niste fatarnici si falsi!Ea cel putin cand vorbeste se stramba ca o toanta.In fine..

 82. Slugi netrebnice,plecati de unde ati venit!Numai sa lingeti stiti de atatia ani!Nu vi s-a innasprit limba de catei nenorociti?Si va mirati ca pirsan face doar ce-l taie capul ala prost!

 83. Pe mine personal chestia cu pamanturile universitatii ma pune cel mai tare pe ganduri!Am un scenariu,cred ca pirsan impreuna cu consiliul de administratie si senat,pot face pierdute o parte din ele!Si un hectar sa fie scos la vanzare sau facut pierdut altuia si se aduna o suma colosala a si comision!Nu credeti?

 84. Ioana Balan asta este o hacciupalita nenorocita,am auzit ca e incurcata cu pletosul ala Cosmin Salajan dar acum realizez ca are profilul unei lesbience perfecte!Felicitari pentru dezvaluire desi nu mai am ochi sa o vad acum!!

 85. De departe cel mai mare nesimtit din facultatea de medicina veterinara este Marius Ilie!El se culca ca orice studenta ii cade in mana,fara nici cea mai mica jena!Ce profesor e acesta!Cateva colege au avut si de suferit din cauza lui,palmuindule!Sunteti o rusine a doctorilor,profesore!

 86. Luna noiembrie mult trambitata aici va fi teribila imi dau seama!Daca nu erau aceste reportaje nu se afla nimic din cloaca asta!Poate aceste mizerii dezvaluite ne vor trezi pe multi!Si vom apasa butonul de RESET,luand-o pe alt drum cu alti oameni…

 87. Eu sunt mai mult ca sigur ca Prorectorul Trasca e in spate la multe de aici!Prea se leaga fazele!El vrea sa ajunga rector categoric,Walter Stahli ii ia apararea,nimeni aproape nu se ia de el pe aici…ceva nu e in regula,ascultati-ma!

 88. Daca pulifricul asta micut de prorector isi sapa rectorul ca sa candideze el,atunci este cel mai josnic om din lumea asta!Niciodata agronomia timisoara nu va vota un astfel de caracter!Esti un infect,trasca daca vrei asta!Nu doar eu cred asa ceva,multi colegi stiu ca vrea rectoratul dintotdeauna!

 89. Să fie clară treaba.
  Walter Stahli nu îi ia apărarea prorectoriului Traşcă. Nu am dovezi palpabile că acest domn Traşcă a venit cu propunerea de a schimba denumirea universităţii şi este foarte probabil ca el să fi fost implicat şi în decernarea unora din DHC criticate de mine (ministrul educ. Sorin Cîmpeanu,, „prinţesa” Margareta) în alte comentarii.
  Referitor la termenul de „autoplagiat”, această noţiune a apărut abia în ultimas vreme şi este controversată. Vezi:
  http://link.springer.com/article/10.1007%2Fs00741-008-0204-5#page-1
  Spre exemplu dacă scriu în două materiale „mâţa este neagră” sunt suspect de autoplagiat. Propabil că după părerea unora ar trebui să scriu „mâţa este de culoarea nopţii” sau ” mâţa este de nculoarea RAL 9021″. Consideraţi că aşa este mai bine?
  În lista GRAUR şi doamna Tonea este trecută cu două plagiate. Unul din ele este un autoplagiat, ceea ce ca şi în cazul prorectorului Traşcă nu este criticat de subsemnatul. Eu consider plagiatul un furt intelectual şi este logic că în cazul autoplagiatului ar fi un fel de „aţi fura căciula”!
  Referitor la demisia dlui Traşcă din aşa numita Comisie care a validat numirea domnişoarei Micu pe post de dascăl la mecanizare, aceasta a survenit după ce la minister erau cunoscute sesizările mele privind ilegalităţile cu privire la condiţiile acestui simulacru de concurs. Este posibil ca cineva sţ-l fi avertizat pe dl. prof. Traşcă de posibila „frigere pe degete” în cazul în care ar fi rămas membru în comisie. Posibil este dar nu am dovezi!
  Fiţi siguri că în cazul în care îmi parvenea vreo dovadă scrisă (sau pe net) că dl. prorector Traşcă este implicat în mod cert în treburile criticate de mine, nu l-aş fi „iertat”.

 90. Pirsaneeeee,opreste in pula mea ziarul asta ca ne stie o lume intreaga,fir-ai dracului de idiot!Ne stie tot mapamondul ce adunatura suntem aici!!!

 91. Il doare in pula pe pirsanul asta ca atatia colegi sunt terfeliti datorita mizeriilor care au iesit la suprafata DOAR DIN CAUZA LUI!Iti rup picioarele cand te vad!Si am terminat balciul asta!De ce dracului nu avem pusti ca in America sigur ma sacrficam eu pentru toti si gata!Sugi pula de nenorocit de taran borat!

 92. E o lista lunga de poponari aciuiti in gaura de cur a USABULUI!Trasca Teodor zis si Ioan pulica stramba,este doar liderul lor ajuns cel mai sus!Doar nu te manca in kurul largit de o viata sa vrei si rector cum spun unii pe aici!!Treaba ta daca vrei sa fii violat cu toba de esapament a nubirii ce o conduci cu atata delicatete!Te asteptam la vot,Mickey Mouse de politehnica ce esti,sa te umflam bine si sa-ti dam drumu pe orbita stelara ca sa gravitezi pe acolo!!!!!!!

 93. Si eu sunt student in campus si va spun ca i-am vazut intr-o zi doar dunga de la bikinii d-nei Prorector dar in ziua aceea nu pareau pre albi..Tin minte ca avea o codita frumusica,impletita,parca era de varsta noastra.Mie personal imi place de dansa mult..

 94. Eu am dilema mea!Daca inginera aia,adica nevasta prorectorului Darwbus,mai intra sau nu la ore!Pe mine nu m-a lasat nimeni desi poate mi-as fi dorit asta!Macar o data sa vad cum e sa fii si cata profesor!Sau trebuie sa fiu nevasta unui sef pentru a reusi asta?

 95. Vai si amar daca toate porcariile astea ajung la urechiile Casei Regale al carei nume il purtam cu atata sfitenie si piosenie,cica..:((

 96. Cine stie si cunoaste pe toti de pe mapamondul asta dar si din tot Universul stelar planetar,invocand nume peste nume mai rapid ca bilele in suflatoarea de la Lotto,este ingalabilul,incomensurabilul Ioaaannnn Petromaaannnnnnnnnn!Aceasta biblioteca ambulanta vie,aceasta academie a lumii in doua picioare,acest fin observator al turismului satesc dar si galactic!
  Bravo,Maestre,eu am o alta intrebare!Ai ide cat costa kilu de ceapa verde astazi in piata de gros?Nu de alta dar au anuntat pe CNN ca nu s-a pre facut pe Neptun!Planeta!Nu statiunea turistica pe care o predai cu atata patos comunist!

 97. Singurul,dar SINGURUL vinovat pentru toate mizeriile scrise aici este doar RECTORUL!De 3 ani jumate avem numai scandaluri si procese si reclamatii peste tot de la o mana de nebuni!Si efectiv nu face nimic ca el probabil le poate duce…:(

 98. Toti cei care comenteaza aici sunt cadre didactice la Universitate. Daca acest limbaj este folosit in mediul academic… e clar. Suntem pierduti. Si acestia ne mai si educa copiii.

 99. Sumalan sau Grozea va fi urmatorul rector. Va zic io. Acuma si Romeo Cristina ala vrea va zic io sigur, tremura sa fie rector da’ i frica de parsan. romeo ce stii sa ne zici despre copiulul tau din flori?

 100. trasca nu o sa fie rector ca nu creca are chef. va zic sigur ca are o avere cu peste 6 cifre de cativa ani si il cam doare la basca de bani. cinei ahtiat dupa bani se vede

  SUMALAN RECTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 101. Suntem un grup de cadre didactice siderate de tot ce apare aici.Pana cand are conducerea de gand sa ne tina tot asa?Chiar nu se poate face nimic sa inceteze totul?Ne indoim…

 102. Nu stiu cine vrea sa fie rector contra lui pirsan,c-o fi grozea,bungescu,sumalan sau naiba mai stie,dar eu cred ca cele mai mari sanse le-ar avea prorectorul Trasca Teodor!E tana si energic.Nu e problema noastra ca este sau nu gay,nu asta conteaza sa fii intr-o functie!

 103. Lucrez la finante si sunt fost absolvent al acestei universitati.Nu stiu cine este acest Rector sau ce se intampla la voi,dar nu e in regula!Cred ca intreaga conducere trebuie sa-si dea demisia de onoare pentru toate suspiciunile ce planeaza asupra universitatii!Chiar si primul ministru a facut-o recent…..nu inteleg ce este asa greu?

 104. Ce dovada mai clara vreti ca bungescu si toata trupa aia d dambagiti in frunte cu Stahli asta este in spatele acestui scandal monstru?Uitati-va doar unde a aparut aceasta scrisoare deschisa!Pai cine i-a pubicat-o la acest ziar?Nu tot apar aici anchete de atatea luni,
  Sunteti niste oligofreni,mergeti la ospiciu!

 105. Eu tot ce-mi doresc este sa nu mai apara nici un articol nou,comentariile vor disparea la un moment dat!Inca am incredere in Pirsan si cei din rectorat!Sunt sigur ca face tot ce tine de eiSi vor reusi sa opreasca asta!Nu uitati cu totii ca Teo ne e baza acolo.Si el nu se lasa cu una cu doua!

 106. Dupa cum il stim pe Teo nu are cum sa fie in cardasie cu bungescu&co!Asta ar fi prea de tot!In ultimul timp avem niste semne de intrebare daca nu a invatat de la rector sa se puna bine cu toti pentru a fi bine…Repet,nu cred!Dar nu este exclus….

 107. la clinici sta. cand is parcheaza masina pacolo poate i se intampla ceva. numa zic. sa vezi ce frumuseala ii fac fatza aia alba cu briceagul si daca ma nervez nici nu mai apuca a doua zi

 108. Stiti de ce schimbare obligatorie?Pentru ca oricine,DAR ORICINE ar veni in locul acestui pirsan este mai bun decat acest mafiot de recas!Oricare!A facut prea mult rau acestei Universitati in special cu toate scandalurile in care a fost tarata!

 109. Trasca este alternativa cea mai buna,oamenii nu-i vor vota pe idiotii aia din trupa lui Bungescu!M-as bucura mult…il stiu de pe vremea fostului decan Jianu.Doar el ii poate pune la punct pe galagiosii astia!Hai Teo!!!!

 110. Pana si Monica Harmanescu ar fi mai buna decat Pirsan asta!!!Chiar si portarul beat de din cosmelia de la intrare!Afara Pirsane cu toate slugile tale!

 111. Bungescu sapa la greu. Vrea putere, bani, recunoastere. E ceva de speriat! Niste frustrari imense in acest specimen.

  Se crede tare ca are niste amici bine pozitionati la Bucuresti la care se plange toata ziua.

  Bungescule, mai stii cand ai venit la mine sa te plangi ca nu esti laudat cum meriti? Mai stii cum sufereai ca ai pierdut…

 112. Nu va cunosc cine sunteti, domnule w. Stali…doar am auzit ca sunteti prietenul lui Bungescu…pe urma am citit scrisoarea din acest ziar si ma simt obligat sa aduc unele lamuriri…Domnul Bungescu a fost coleg cu noi la zootehnie…nu am inteles de ce nu s-a angajat la politehnica daca este o persoana atat de capabila…de ce nu l-au luat cei de acolo????oare de de????va spun eu de ce…pentru ca este un profitor, un om al interesului personal…si pentru a obtine ce vrea, a calcat si pe cadavre…
  Vreau sa mai stiti ca l-a iubit pe Moisuc foarte mult…atat de mult incat la tot plimbat prin lume cu bani de la contracte… Va aduceti aminte, domnule Bungescu, de excursiile pe care le-ati platit si d-nei contabile Parva, si d-nei Chet??? Intrebarea mea e cine va tinut orele, si cum le-ati recuperat???? va spun eu cum….nicicum, fiindca nimeni nu vedea nimic…..
  Si ma repet inca o data….asa de mult l-ati iubit pe fostul rector, incat va luat la el la facultate, si noi am scapat de o lepra.
  Daca sunteti asa de corect, domnule WS, de ce nu ati predat in Germania, ci tocmai la Timisoara….nu imi spuneti ca din dragoste, fara nici un interes material???? Dupa toate transporturile facute, cine va platea deplasarile????si pe ce bani erau facute vizitele in Germania de catre fosta conducere???
  Sigur, din banii dumneavoastra!!!!!…de parca v-ar crede cineva!!!…Nu va e rusine, dupa ce a-ti muls universitatea atatia ani la rand, acu faceti pe lupul moralist….Nu v-ati gandit ca poate boala care v-a facut handicapat este un semn de la D-zeu, o rasplata pentru toate rautatile pe care le-ati facut???
  …..si sa continui…dintr-o data, colegul Bungescu s-a suparat….pe toti si pe toate…reclamatii peste reclamatii, nemultumiri peste nemultumiri, dar in acelasi timp, deplasari si excursii peste tot….eu ma intreb???oare nimeni nu-l controleaza pe acest imbecil, care nu isi face orele, daramite sa le recupereze…Tulcancoooooo, pe asta cine il verifica cand, cum si unde a racuperat orele…..sigur, nimeni nu-i zice nimic ca are gura mare…eu atat va zic, bine ca ne-am scapat noi de el…..acu a ramas pe capul celor de la agro…..
  In incheiere, va transmit sa–i spuneti sa isi ia gandul de la vreo functie…poate sa se duca la Poli (de parca aia l-ar lua)…Vedeti-va de sanatate si nu mai tarati universitatea in noroi…

 113. ACESTA E NIVELUL CADRELOR DIDACTICE DIN USAB CARE SE BAT CU PUMNUL IN PIEPT CU PERFORMANTELE LOR. LIMBAJUL SPUNE TOT, INDIFERENT DE ECHIPA.

 114. stiu cine esti. esti din echipa lu parsan si vei avea mari probleme.

  sorin e cel mai cinstit si curat on cum i-ti permiti tu lepra sa vb de el? o sa vezi tu dupa martie

 115. Bai Walter bai…esti un gunoi de om….dupa ce ai supt atatia ani de la universitatea noastra, acu te-ai gasit sa dai cu piatra???? Tu cum ai ajuns cadru asociat…nu ti-e rusine, bai gunoiule…crezi ca noi nu stim cum???nuuuuuuuu, tu esti tare onest, ai “acceptat” colaborarea doar asa, din placere…nu ti-e rusine, mai…….de parca nu toata lumea stie cum se ajunge asociat…cu pile si relatii…..si inca ceva…..”mostenitorul” tau ti-a spus ca ti-a plagiat cartile, sau si tu i-ai dat “accept”…credem ca NU, din moment ce il prezinti asa de bine….Tine cont ca avem dovezi, pe care le-am trimis la GRAUR o data, dar nu stim din ce cauza nu au aparut…bag seama ca si aia sunt corupti, publica doar ce vor…Nu-i nimic, mai incercam…sa vedem atunci daca tot asa il vei sustine…ca deeeeeee “Eu consider plagiatul un furt intelectual”, parca asa ai zis, nuuuu???
  Si tu, bai Sorine bai, vezi-ti de treburile tale, ca ai un copil de crescut si o nevasta …..Doar nu vrei sa iti fie frica sa mai iesi pe strada….ce zici???????

 116. PLEEEEAAAAACA PIRSANE! Du-te si lasa-ne pana nu e prea tarziu! Pleaca tu si toti baronii pe care ii tii doar ca-ti fac tie favoruri. Pleaca pana nu te ia DNA-ul direct de aici!

 117. Am vazut ca s-a pomenit aici de colegi care nu prea dau pe la scoala si iau banii din 2 locuri…sau mai multe … mai sunt si altii la fel…uitativa si la management…Otiman la dus pe Gosa la Academie…ca de, gugulan pe gugulan se ajuta….Mare om acest decan: a falimentat bancoopul, a aterizat aici la caldurica, s-a facut din conferentiar mare profesor de azi pe maine, a ajuns prorector, apoi decan…si ca orice decan care se respecta, si-a tras asistenta tanara…pe donsoara Andrea – scobitoare de scorpie ce e, gata la orice, cu o gura spurcata, stridenta si mahalagioaica – toata lumea se intreba ce-i face bietului om de o lasa sa faca ce vrea din el…cred ca barfe au ajuns si la sotia domnului decan…daca nu, o informam noi…d-na Gosa, aveti idee ce facea d-nul toata ziua cu d-ra A….si ce va zicea acasa cand venea tarziu, si ei doi se incuiau in secretariat???
  Am uitat sa va zic ca a duso si la Academie…ca asa o capacitate trebuia pusa in valoare…pacat ca acu se gata mandatu si ramane singurica…dar nu-i nimic, ca sigur gaseste vreun altul s-o ajute (ca doar si cand era studenta sa descurcat, noi toti colegii stiam ca e nepoata unui prof)

 118. Oricine are sau ajunge pe o functie e automat spagar,drogat,homosexual,curvar,hot.

  Nu e asa.Din cea am citit aici,e de speriat ce nivel scazut e la unele cadre didactice.Din fericire in Agronomie sunt o multime de cadre didactice care merita toata consideratia.Nu sunt spagare,hoti,ci extrem de cinstiti.

  Dar cei ce scriu aici,aceste cadre nu merita aceasta titulatura.Ii fac de rusine pe profesorii adevarati care ne invata,ne sfatuiesc,sunt alaturi de noi,le pasa,isi dau interesul.

 119. Nu sunteti cadre didactice cei care scrieți așa grozăvenii, închipuiri și denigrări ! De ce scrieți sub anonimat așa perversiuni și minciuni, pentru că sunteți niște lași care nu știți să luptați față în față! Aduceți tot felul de jigniri închipuite colegilor noștri, dar veți da socoteală pentru că sunteți urmăriți și veți fi dezvăluiți cât de curând, și atunci veți da socoteală pentru toate jignirile aduse TUTUROR ! Sunteți fără caracter ! Vă bateți joc de oameni cu jigniri grosolane ! Vă place să faceți scenarii în loc să vă vedeți de școală ! VEȚI DA SOCOTEALĂ pentru toate injuriile aduse ! Aveți un limbaj execrabil. URAT !! Sunteti niste LASI toti care scrieti așa minciuni și închipuiri !!!

 120. Sumalan va fi rector.

  Si punct.

  Nimeni nu il va putea combate. E puternic, are oameni, are echipa deja formata, noi credem in el, va fi schimbarea pe care o asteptam cu totii!

  Ne vrem universitatea inapoi. Tara ne-am luat-o! Acum e a noastra.

  Sumalan nu ne dezamagi.

  O colega ce te sustine total!

 121. Din pacate observ cu stupefactie ca unii dintre voi asteptati cu o placere nebuna sa fie ponegrite unele cadre didactice….oare de ce ??? chiar asa v-a orbit setea de functii pe toti?! Păcat… vă jigniti colegii doar ca să vă apărați câțiva „favoriți” sau să vă alimentați răutatea din voi. Cum puteți să faceți așa afirmații despre un coleg de al vostru?! Stupefiant !

 122. pentru ca suntem ma jegule sugator de puli! jos dictatura

  VREM LIBERTATE! NU JEGURI SA NE CONDUCA

  DUTE SI M-AI LINGE COLEG SCARBIT O PULA CEVA

 123. Bungescu al vostru nu e in stare sa faca pentru el ceva daramite pentru voi ! Se plimba pe banii firmelor prin strainatate, iar voi il puneti prezent la Facultate ! Ne trimite noaptea, mesaje pe faceebok la ce hoteluri a stat el in deplasari….probabil se crede deja mare rector sau cine stie…. Vai si amar de el ! Si de voi care credeti ca asta a facut ceva pentru voi vreodata. Noroc de Grozea ca s-a luptat si ne-a obtinut banii; iar acest Bungescu latra peste tot ca el ni i-a dat, mereu s-a laudat cu munca altuia….

 124. Vad ca sunteti cum va si intitulati…si cam ce scrieti va caracterizeaza ! Urat si penibil ca imi sunteti colegi ! Aveti un vocabular josnic si deplorabil ! Asa intelegeti voi libertatea prin cuvinte obscene, inchipuiri și jigniri ?? Dumnezeu vă va judeca pe fiecare ! Dar sunteți uneori prea orbi să vedeți când vă lovește furia Divină ! Păcat că ați ajuns într-o Universitate ! Sunteți o rușine cu vocabularul vostru de mahala !

 125. Nu vă convine când cineva vă spune cum sunteti! Iti dai alt nume mereu dar esti același care aduci injurii grosolane colegilor nostri. Esti penibil rău de tot ! Oare tu ce ii poti invăta pe studenți, decât înjurături și obsecinități?! Doar asta stii….altceva concret nimic, doar scenaristică la adresa tuturor ! Sau poate nici nu esti cadru didactic….vom vedea….

 126. @ Petronela!
  Ce tupeu ai, sa vorbesti de doamna Merce???!!! Este una dintre cadrele didactice care nu sunt spagare si care are coloana vertebrala. Sa ai nesimtirea sa injuri si sa ponegresti o asemenea persoana care isi tine cu adevarat orele, este prezenta la facultate si munceste cu adevarat, nu denota decat frustrare, invidie si PROSTIE. Si fii buna, nu o baga in aceeasi oala cu F. Cret!!!!! Asa ca, stimabile/a Petronela, da-mi voie sa ma cobor, cu greu, la nivelul tau si sa iti fac o calduroasa urare: MARȘ, ca esti prea prost/proasta, prea de la ţara!!!!!!

 127. Petroneloooo, vezi ca nu te recunosti nici pe tine la cat de ”speciala” esti: )))! Apropo, se vede ca pe doamna Merce nu o cunosti, sau poate nu vorbim de aceeasi persoana care se numeate Iuliana?!
  E greu sa fii asa mica, frustrata, prostuta si invidioasa pe un om onest si cu principii solide?

 128. da iuliana zisa lili cret merce murdarica care nu se spala si pute

  lili dute si te culca lasane ca te mazilim cand ajungem la putere si nici tactu si nici cretu nu te mai ajuta

  vise placut MURDARICO

 129. DA, PARE-SE CA BUNGESCU FACE PARTE DIN NOUA ECHIPA CARE VA CANDIDA. DAR EI INCA SE MANANCA INTRE EI PE FUNCTII PE CARE INCA NU LE-AU CASTIGAT.

  STIM CINE E SI EL SI RESTUL. DIN PACATE RAU SA FACI E TERBIL DE USOR. EI (BUNGESCU,SUMALAN,GROZEA,SOTIAGROZEA,TULCAN AMICA DE FAMILIA GROZEA,ROMEOCRISTINA,TARZIU&CO NUMAI RAU STIU SA FACA) SI ASTA VOR FACE SI CAND/DACA VIN LA PUTERE.

 130. De cand doamna Tulcan e sefa la calitate, nu face decat sa saboteze incet incet pe toata lumea pentru a facilita venirea la putere familia ei preferata: GROZEA! E amica cu sotia Grozea si amandoua in afar de o uratenie a sufletului, nu au nimic. Poate vise de preamarire. Si atat.

 131. Petronelooo, dar esti trista rauuuu! Te asigur ca nu sunt Iuliana, ea chiar are prea mult bun simt si nu se coboara sa raspunda la asemenea specimene ca si tine, dar noroc ca eu nu am, si uite ca nu adormisi nebagata in seama: ))) Faptul ca o faci nespalata, arata de fapt caracterul mizerabil care sigur il ai tu. Si vad ca o si ameninti asa fara jena! Ce sa mai zic? Ma bati la prostie! Hai pirando, la culcarica, cae tarziu si poate maine ai ore la care oricum nu te prezinti :))))

 132. Petronico, esti bolovan! Un sfat iti mai dau si gata, ca deja ti-am dat prea multa atentie: lasa sa fie Iuliana asa nespalata cum zici tu, dar FA BINE SI INVATA SA SCRII, CA NU E FAIN SA FII PROASTA!

 133. Stimați cititori ai acestui jurnal on-line, doar citind afirmația: ”Website-ul timisplus.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorilor comentariilor. timisplus.ro nu deține și nici nu stochează informații legate de identitatea persoanelor care postează în rubrica de comentarii.”, se poate concluziona că de fapt cele postate în comentariile de mai sus sunt mai degrabă rezultatul unei imaginații bolnave a unor persoane cu un grad puternic de frustrare acumulat în timp. Cu excepția domnului dr.ing. Walter Stahli, care și-a dat numele real, în rest din ceea ce am citit rapid, comentariile nu prea pot fi asociate cu numele alocate, acolo unde sunt date nume. Iar bazaconiile enumerate în comentarii ar putea constitui subiectul unui roman SF, care s-ar putea să aibă mare succes într-un viitor îndepărtat, în cazul în care ar fi făcută o ecranizare, iar românii ar fi suficient de inculți încât să meargă să vizioneze un asemenea film. În cazul în care, cei care comentează, au și documente doveditoare pentru cele spuse, este indicat să meargă să le înmâneze autorităților competente în vederea cercetării, ca ulterior să se ia măsurile care se impun. Dacă aveți ceva personal cu domnul rector al universității, cu domnii prorectori, cu directorii de departamente, cu senatorii universitari sau ceilalți reprezentanți din conducerea USAMVBT și nu numai, fără să dețineți și dovezi care să susțină spusele d-voastră, este indicat să vă apucați de treburi mai serioase, decât să scrieți visele eroice pe care le visați noaptea/ziua, atribuindu-le unor nume pe care le luați din cartea de telefon a universității sau de pe site-ul oficial. Iar limbajul unora, chiar dacă sunt descrise ficțiuni, lasă de dorit, nu se vede că au trecut prin școala românească. Îmi exprim speranța că nu sunt cadre didactice în USAMVBT. Se cunoaște faptul că imediat ce apare un om inteligent, se adună imediat o grămadă care să-l combată. Este recomandat să fie combătut cu inteligentă, în dezbateri intelectuale, nu împroșcând cu povești utopice, pe care nici autorii comentariilor nu le cred, ce să mai spunem de restul lumii? Trebuie să dai dovadă de foarte mult curaj, să te ascunzi sub o identitate falsă, ca să-ți mai eliberezi din frustrări. NU o să vă vindecați. Pentru asta există medici specialiști, care vă pot fi de mare folos. În rest, să auzim numai de bine, și lăsații pe domnii jurnaliști să-și facă meseria și să scrie despre anchetele pe care le fac!

 134. Am citit despre d-ra Micu Lavinia. Sunt coleg cu dansa si pot sa va spun ca pe langa ce am citit, este o persoana extrem de rea, rautatea fiind la dansa un mod de a trai. Peste tot pe unde a fost, a facut numai rau. Uraste cum fiecare dintre noi respiram. Este o barfitoare notorie, acum e turbata, caci vrea sa fie conferentiar si Pety (Petanec) nu mai poate sa preseze in aceste timpuri pentru ea. E turbata ca nu are functii, si ea isi doreste cu ardoare sa fie CINEVA, venind din fundul Moldovei cu stomacul lipit de spate de foame si pusa pe fapte mari la Timisoara. Santajeaza, ameninta, ce sa mai… face legea prin mosul sau de sot caruia i-a distrus sotia cu amenintari si copii la fel. Nu are scrupule, nu are limite, ca si colega e josnica.

 135. Stimată doamnă/domnule ”dan alecu sinmartin”, sunteți atât de laș/ă, încât să rămâneți sub o identitate falsă? Dați-vă numele real, să vă cunoaștem și noi, restul lumii. Să putem vorbi ca de la ”om cu nume” la ”om cu nume”. Că dacă sunteți atât de ”bine informat/ă” și aveți atâtea vise eroice SF cu alții, este păcat să nu vă știm. Nu-i așa?

 136. Moni, stai linistita. Venim noi la putere, tu vii inapoi exact pe ceea ce vrei tu si MERITI, iar parsan, trasca, darabus and company vor plati amar pentru tot ce ti-au facut.

  Mai ai rabdare putin. O sa fim acolo unde meritam cu totii!

  Te respect!

 137. Domnule la cele scrise de dumneavoastră nu mai pot adăuga nimic.
  Din păcate aceasta este situaţia.
  Vocabularul „pestriţ” folosit în comentariile unor „cadre didactice” (presupun) de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului este corespunzător celui de la „uşa cortului” !
  Acesta este rezultatul promovării unor incompetenţi atât din punct de vedere profesional cât şi social.
  Trist dar adevărat!

 138. PRIVITI LA MEDIUL ACADEMIC. ACESTIA SUNT PROFESORII CARE NE EDUCA? ACESTA E LIMBAJ AL UNI CADRU DIDACTIC?!

  SUNT SPERIAT.

  SI AZI VRETI SA MERG LA CURSURI SI SA MAI SI INVAT. IMI PARE RAU, DAR ACUM INTELEG DE ISI BAT JOC TOTI DE AGRONOMIE SI DE PROFESORII DE AICI.

  EU SUNT STUDENT SI NU AM FOLOSIT UN ASEMENEA LIMBAJ IN VIATA MEA. CUM SUNTETI DUMNEVOASTRA CADRE DIDACTICE CAND SUNTETI NUMAI CU P… IN GURA?

  IN OPINIA MEA, V-ATI FACUT DE RAS TOTAL. VA DATI SEAMA CA MAJORITATEA DE AICI ATI AVEA MENIREA DE A EDUCA, DE A FACE STUDENTUL SA VA VADA CA PE NISTE MODELE, DAR DE FAPT SUNTETI FIINTE SUB-UMANE. INCREDIBIL!

  SUNT UN STUDENT IN ANUL TREI LA MV SI IMI PARE RAU CA AM IN FATA MEA OAMENI DE ASA O CALITATE.

  NU MAI AM CUVINTE…

 139. Stimată doamnă Petronela, dumneavoastră aveți probleme de asemenea natură? Consultați degrabă un medic. Cu siguranță o să vă dea soluții viabile. Dacă domnul Alex Gergen vă iubește cu adevărat, zău așa, nu vă mai povestiți viața aici, trăiți-o! NU contează că nu a ajuns șef, iubiți-l și așa! Nu funcția contează, ci sufletul.

 140. Felicitări!
  Constat că daţi dovadă de curaj civic semnând cu propriul dumneavoastră nume!
  Sau este doar diagnosticul dumneavoastră?

 141. duten moldova inapoi sa crapi da foame

  penala cu franjuri nu ti rusine urato sa mai scoti capul afara dupa ce ai facut ce ai facut

  ?

 142. Da, Student MV, si eu sunt studenta si asta este nivelul! Daca poti sa iti imaginezi ca ne preda alde Petronela, CARE NU STIE SA SCRIE!!!!

 143. Da, il vrem pe domnul Sumalan rector. Pirsan si echipa vor zbura la Beciul Domnesc. Macar daca vine domnul Sumalan, va fi liniste. Va schimba din temelii Usab-ul. O sa vedeti. Are o echipa deja bine conturata de oameni capabili, nepatati, corecti. De asta avem nevoie. Restul, plecati!

 144. AM OBSERVAT CA MULTI DIN CEI CE AU SCRIS AICI (SI DIN CEEA CE SCRIAU AM DEDUS CA SUNT CADRE DIDACTICE LA NOI IN UNIVERSITATE), HABAR NU AU LIMBA ROMANA LA NIVEL ELEMENTAR. PANA LA URMA DIN CEEA CE S-A DORIT LA ACEST ARTICOL A IESIT LA SUPRAFATA CALITATEA MULTOR „MENTORI” AI NOSTRI. PENTRU MINE COMENTARIILE ANULEAZA ANCHETA JURNALISTICA (BINE VENITA, EVIDENT), DAR MAI BINE S-AR FACE UN ALT TIP DE ANCHETA, MAI AMANUNTITA, NU STIU CUM, DE EXCLUDERE A CELOR CARE SUNT CADRE DIDACTICE, FOLOSESC ACEST LIMBAJ SI NU STIU SA SCRIE, DAR DANSII SUNT PROFESORI, CONFERENTIARI SAU ALTE GRADE.

  CREDEAM CA IN UNIVERSITATE E ALTFEL. O ANUMITA ELEGANTA, CHIAR SI CAND EXISTA DIVERGENTE. DAR NU E CU NIMIC MAI DIFERIT DECAT LA BODEGA DIN SATUL DE UNDE VIN EU. IAR IN FAMILIA MEA (SI AI MEI NU AU SCOALA – MAMA 2 CLASE, TATA 4-ASA A FOST), DAR NIVELUL DE DISCUTIE E MULT MAI RIDICAT LA MINE IN CASA DECAT AICI, UNDE NU AM AUZIT VREUN CUVANT OBSCEN TOATA VIATA MEA. SI TOTUSI…

 145. SI TOTUSI DE LA MEDIUL UNIVERSITAR TE ASTEPTI LA ALTCEVA. AM PLECAT DIN SATUL MEU SA MA EDUC. SA AM UN VIITOR MAI BUN. SA FAC SCOALA, SA INVAT, SA IMI RESPECT PROFESORII. DAR CEEA CE AM CITIT MA DEMORALIZEAZA TOTAL.

  BINE CA TOTUSI, NU TOTI SUNT ASA, DAR TOTUSI… MULTE COMENTARII ALE CADRELOR DIDACTICE SUNT PESTE ORICE LIMITA A INTELEGERII NATURII UMANE.

  DACA NU AI SCOALA, HAI CA AS MAI INTELEGE… DAR SA FI CADRU DIDACTIC SI SA TE COBORI LA JOSNICII IN ASEMENEA HAL…

  AS VREA SA II CUNOSC. CA SA II EVIT. STIU CA NU SE POATE, DAR ASTA AS VREA.

 146. Impreuna ii vom da jos. Parsan va pica.

  Sorine, LUPTA! NU TE LASA! Suntem alaturi de tine.

  Nu te speria, noi suntem strada ta din Agronomie. Luptam surd alaturi de tine. II VOM INVINGE!

 147. da de CALINEL JIANU nu zice nime nimic? va e frica? cum de nu lo luat DNA ul pe tacsu in primul rand ?are protectie sau ce?ca el si tacsu ai mai mari spagari din tpa. va vine randu calinel.noiembrie e luna in care se curata campusul de lepre.

 148. Stimată doamnă Petronela, aveți o imaginație foarte bogată și vă respect pentru asta. Este un har? Există posibilitatea să vă folosiți energia în a scrie o carte SF cu numele meu, dacă doriți. Monique e un nume care îmi place. De-a lungul timpului am colaborat cu mulți cercetători, atât din țară, cât și din străinătate. Astfel că puteți lua nume de pe Internet, lucrările sunt publicate on-line. Cele mai recente au factor de impact cuantificabil la nivel internațional, în Web of Science. Subiectele abordate aduc numeroase noutăți în România în domeniul în care-mi desfășor activitatea. NU uitați, nu contează frumusețea fizică a unui om, ci sufletul și mintea lui. Nu mai hărțuiți alte persoane cu visele d-voastră eroice. Trăiți-vă propria viață!

 149. Stimata doamna Petronela, nu ne mai povestiți viața dumneavoastră reală. Sau măcar dați-vă numele real, ca să putem să venim să vă dăm sfaturi. Nu contează funcția, v-am mai explicat, iubiți pe cine vreți.

 150. Există posibilitatea să vă folosiți energia în a scrie o carte SF cu numele meu, dacă doriți. De-a lungul timpului am colaborat cu mulți cercetători, atât din țară, cât și din străinătate. Astfel că puteți lua nume de pe Internet, lucrările sunt publicate on-line. Cele mai recente au factor de impact cuantificabil la nivel internațional, în Web of Science. Subiectele abordate aduc numeroase noutăți în România în domeniul în care-mi desfășor activitatea.

 151. Există posibilitatea să vă folosiți energia în a scrie o carte SF cu numele meu, dacă doriți. De-a lungul timpului am colaborat cu mulți cercetători, atât din țară, cât și din străinătate. Astfel că puteți lua nume de pe Internet, lucrările sunt publicate on-line. Cele mai recente au factor de impact cuantificabil la nivel internațional, în Web of Science. Subiectele abordate aduc numeroase noutăți în România în domeniul în care-mi desfășor activitatea.

 152. Domnule Petrescu,
  dacă faceţi afirmaţii gratuite ar fi cazul să le şi puteţi dovedi.
  Spre informarea Dumneavoastră şi a celor ce vă cred.
  Eu nu am venit din proprie iniţiativă la Timişoara.
  Eu am fost solicitat de rectorul de atunci, dl. profesor Otiman să ţin aceste cursuri pentru că aici nu era nimeni capabil de a preda această materie. Eu am fost (şi încă mai sunt) în Germania o persoană destul de cunoscută în meseria mea. Şi la ora actuală la Hohenheim şi la Nürtingen studenţii învaţă pe baza unor materiale concepute de mine. La uzina unde am lucrat eram persoana responsabilă de conceperea şi testarea utilajului de combatere a dăunătorilor şi pe lângă aceasta eram responsabil cu practica celor care îşi făceau la noi experimentările în vederea redactării (nu plagierii!) lucrării de diplomă. Bineînţeles că aceste noţiuni vă sunt străine pentru că la Timişoara numai practică nu se face şi lucrările de diplomă cam lasă de dorit!
  În decursul anilor am ţinut destule cursuri şi şcolarizări cu elevi, studenţi şi agricultori (maiştrii agricoli). Era una din sarcinile mele de de serviciu. Sau credeţi că cei de la uzină mă plăteau cu un salariu “bunicel”, doar de dragul faptului că veneam din România?
  Eu am consimţit să vin la Timişoara din obligaţia morală faţă de foştii mei dascăli şi din dorinţa de a ridica nivelul de cunoaştere de aici.
  A fost o „afacere” în cea mai mare parte subvenţionată din buzunarul propriu.
  Din partea universităţii am primit un salar de “şef de lucrări” la nivel de bază.
  Acest salariul „exorbitant” (pentru cele 28 de ore de curs şi 28 de ore LP) primit de mine spre exemplu în anul 2008 a fost de 1611 RON venit brut .(conform fişei fiscale semnate şi parafate de domnişoara Cheţ care a fost atât de “amabilă” încât mă asigurase şi împotriva “şomajului”). Neto erau circa 1200 RON echivalentul a 300 EURO. Pentru o singură deplasare cu maşina pe distanţa de 1200 km dus-întors consumul de benzină era de circa 174 1 (1200 x 2 x 7,25 l/100 km = 174 l), respectiv circa 240 EURO la care mai adăugaţi taxele de autostradă de circa 25 EURO. Totalul, fără uzura maşinii este de minim 265 EURO! Înmulţiţi rezultatul cu trei (numărul deplasărilor) şi scădeţi din total “salariul” ca să obţineţi “beneficiul”.
  Tot pentru ştiinţa dumneavoastră, universitatea nu mi-a plătit nici un leu pentru deplasări, nici un ban pentru plata cantinei, nici măcar un creion sau o coală de hârtie nu am solicitat de la universitate.
  Dimpotrivă, am mai plătit şi editatarea manualelor şi am înzestrat în bună parte un laborator care mai există şi la ora actuală.
  Normal, cu mentalitatea dumneavoastră, zis “românească” nu vedeţi decât banul şi modul dvs. de a gândi nu poate accepta că s-ar putea şi altcumva.
  Pe banii cui s-a plimbat la acea vreme conducerea universităţii în Germania nu ştiu. Dacă ar fi circulat pe banii mei probabil că eram şi eu dr.h.c.!
  Referitor la aluzia privind handicaparea mea (temporară) consider că este o impertinenţă.
  Aluzia cu Dumnezeu o puteţi face altcuiva. Acest personaj pentru mine NU EXISTĂ! Sunt ateu.

 153. Monica, nici eu nu îi tratez cu indiferenţă.
  Nu au decât să spumege pentru că Invidia lor nu cunoaşte limite. De bun simţ nici vorbă.
  Cel puţin eu am pretenţia că profesorilor mei nu le-a fost ruşine să mă accepte ca şi coautor.
  Dascălii mei n-ar fi acceptat asemenea exemplare. În afară de debitarea unor înjurături şi obscenităţi sub protecţia anonimatului nu sunt capabili de altceva.
  Nouă nu are de ce să ne fie ruşine de numele nostru!

 154. MAI SUS O MOSTRĂ DE COMENTARIU LA NIVELUL ACADEMIC AL UNOR CADRE DIDACTICE DE LA TIMISOARA!
  Orice comentariu de prisos …

 155. Domnule aveţi dreptate!
  Mă tem însă că unii sunt întradevăr „cadre didactice”. Unele amănunte îi dau de gol!

 156. Si iata cum din tot circul asta ajung si eu la vorba altora!Teodor Trasca e singurul ce ar putea da cu toti nebunii astia de pamant!Chiar il vreau rector din februarie!

 157. Ne-am saturat pana in gat de toate aceste abjectii!Din cauza indolentei si impotentei si a durutului in ….basca de toti colegii universitatii a Rectorului nostru,se intampla toate aceste mizerii!Daca el nu era atat de slab,cu atatia golani in jurul lui,nimic din toate astea nu existau…:(

 158. FROPIN MAI AI TINTICA RABDARE.IN MARTIE VI=OM CASTIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  JOOOOOOSSSS PIRSAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 159. Domnule Rector Paul Pirsan,chiar nu va dati seama ca Prorectorul d-voastra Prof.dr.Trasca Teodor va sapa de ani de zile ca sa ajunga el!Nu mai are rabdare,toti stim acest lucru!Rusine incomensurabila pentru ceva atat de grotesc!

 160. Niciodata,dar niciodata acea mana de nebuni procesomani care se dau in stamba aici si ajuta anchetele cu scrisori deschise pe ruta lui bungescu,NU VOR CONDUCE UNIVERSITATEA NOASTRA!NICIODATA!Sunt doar o mana de huligani galagiosi!Trebuie cineva care sa-i puna la punct!Pirsan nu a putut vreodata!

 161. Cum sa va ganditi macar sa emiteti numele Trasca?Cum sa puneti un homosexual pitic sa ne conduca?!Nici o sansa nu ar avea,oricat si-ar dori asta!Mai bine Pirsan in continuare!Sau Oricare altul!Trasca e foarte,foarte rau!

 162. Ce penibil trebuie sa fii ca sa iti faci csmpanie cu sloganul X Rector!Domnul Sumalan e baiat bun si destept,ne stim de atatia ani,dar NU inconjurat de idiotii si nesimtitii astia de pe aici….Cu o echipa de oameni echilibrati mental si normali,poate fi alternativa!
  PS:Chiar si cu domnul prorector Trasca in echipa,dar personal nu cred ca s-ar rupe de cordonul ombilical al rectorului nostru actual…Pacat!

 163. Daca nu l sapa Teo pe Pirsan acum sa fie el salvarea universitatii,sa nu mi spuneti pe nume!Nu e rau baiatul asta dar nu putem vota un homosexual,ce dracu?!

 164. Daca vine Trasca asta,o sa-l puna in functie sigurrrrrr pe iubirea vietii lui Bogdan Radoi!!!Il mai tine si pe rivis cu care s-a iubit candva si atunci o sa avem o conducere homosexuala de prestigiu!!!!!Mi-e SCARBA EFECTIV DE DEVIATIILE LOR SEXUALE!!!Sa va ia dracu de gaozari!!GAOZARI!!

 165. Trasca Teodor este alternativa clara!In horti sumalan nu e iubit deloc!M-as bucura,si pirsan insusi il va sustine,doar sunt cei mai buni prieteni in rectorat de atatia ani!Iar daca rectorul actual are minima de decenta si respect fata de colegi si universitate,va face pasul in spate pentru Trasca!Si cred ca o va face dupa tot scandalul asta imens provocat de anchete!!!

 166. Vă rog cu respect să nu-mi mai folosiți numele Monica Lia Hărmănescu atașat adresei de e-mail pentru a vă exterioriza frustrările. FURTUL DE IDENTITATE se pedepsește conform LEGII PENALE.

 167. Toata conducerea universitatii trebuie sa demisioneze in bloc pentru tolerarea acestor nemernicii si mizerii iesite la suprafata!TOATA!Nici nu am merita sa mai existam de sine statatori!

 168. VREM Sorin Bungescu RECTOR!!!!

  Facultatea de Agricultura, Facultatea de Horticultura si Silvicultura te sustin!

  JOS JEGURILE!

 169. Nu stiu ce orientari sexuale au unii sau altii dar cu siguranta lumea la vot ii va sanctiona sau nu dupa ce au facut!Iar oamenii nu sunt prosti,toti analizam si comparam!Oricum sub acest pirsan putoarea deja candeste…

 170. Alah is back,unde naiba esti acum?!Tu erai singurul ce putea afla cine est in spatele mizeriilor acestea!!!!!

 171. Si eu cred ca se arunca in derizoriu sexualitatea colegilor doar ca acest prorector sa arate lumii ca nu conteaza asta pentru candidatura ce va urma!Traim si vedem…

 172. Tipic, cand nu ai de ce sa te legi de cineva, se incepe cu dejectiile.

  Aici e doar prostie, minciuni, rautate.

  E curios cum unii sunt spagari, homosexuali, curve, plagiatori, iar altii ridicati in slavi, corecti, cinstiti, onesti.

  O tabara arunca in cealalta cu toate mizeriile si cam atat. Vrem dovezi, nu amenintari, vrem etica academica, nu limbaj suburban.

  Foarte ciudat. UNII SUNT CEI MAI BUNI, ALTII AU TOATE DEFECTELE DIN LUME.

  Macar acum vedem calitatea oamenilor din cealalta tabara, iar limbajul abject ar trebui sa ne dea de gandit.

 173. E CLAR. TABARA CARE ARUNCA TOATE DEJECTIILE AICI E TABARA CARE LUPTA CU ACTUALA PUTERE. SE VEDE EXTREM DE CLAR CINE SE CONTUREAZA IN A VREA SA NE CONDUCA.

  DAR TOTUSI, CAND SE VA CURATA TOTAL ETAJUL TREI DE SECURISTI INFORMATORI SI PLAGIATORI?

 174. Draga Sorin Bungescu,

  sper ca esti multumit de ce ai realizat. Toata mocirla asta a aratat ca nici voi nu sunteti mai buni cu nimic. Deloc.

  Tu si ai tai, pe care ii credeam altfel, chiar sunteti mai josnici decat cei de acum. Acum nici nu mai stiu cu cine sa votez. Cu cei pe care ii urasc de 4 ani sau pe voi, care mi-ati aratat mocirla in care se scalda Agronomia si din care pare sa nu mai iasa…

 175. Flerul meu spune ca Teo Trasca il sapa pe Pirsan in perioada asta ca sa ia puterea din 2016!Si decanul nostru simte la fel,spunea ca stie asta demult…Si el e mai des acolo sus!Oricum,este un mare,mare mizerabil prorector sau oricare de acolo,daca cei din rectorat fac asta,oricine ar fi dintre prorectori!!

 176. Stimată doamnă Karina3, limbajul dumneavoastră este foarte ”elevat”. Nu înțeleg de ce puneți altora în spate viața pe care o trăiți pesemne dumneavoastră in realitate. Să știți că eu colaborez foarte bine cu un tânăr de perspectivă, proaspăt revenit din Marea Britanie, Dr. Dragoș Nica. În loc să scrieți tot felul de vise eroice SF, mai bine ne citiți articolele publicate în reviste cotate la nivel internațional. Sunt cărțile noastre de vizită. Este vremea să vă stăpâniți invidia. Pentru limbaj există numeroase cărți pe care ar trebui să le citiți.

 177. TRASCA NU VA CANDIDA, N-ARE NEVOIE DE BANI CA PIRSAN. Ca aici e problema. Daca nu stiti cine e Trasca, mai sapati. Nu va vine sa credeti, dar nu va candida.

 178. Mi se pare mie sau de fapt toata mizeria asta e facuta sa rupa alianta Trasca-Pirsan extrem de solida? Sa bage zazanie intre cei doi si al treilea sa castige? Va suna cunoscut scenariul? Mie da.

 179. Repet: poveștile SF care se scriu pe acest site, sub forma unor comentarii scrise cu FURT DE IDENTITATE în cea mai mare parte, sunt doar metode puerile de a se abate atenția de la problemele reale pe care le au unii membrii din actuala conducere universitară. De la transferul ilegal al cadrului didactic împotriva prevederilor Codului muncii/2003 și a Legii educației naționale nr.1/2011, nepunerea în aplicare a sentinței dată de INSTANȚĂ decât în punctele în care convin într-un oarecare fel unor membrii din conducerea universitară, până la ținerea secretă a planurilor de învățământ acreditate de mai bine de doi ani de zile, secretizarea ilegală a statelor de funcții cu norma de bază a cadrelor didactice și cu orele predate în regim de ”plata cu ora” din posturile vacante, secretizarea ilegală a fișelor de disciplină în care este redată tematica predată la cursuri și laboratoare pentru a se pune monopol pe anumite discipline de către unii responsabili, posibila instigare la abuz în serviciu prin obligarea angajaților de a intra la ore fără acordul lor și pentru care nu au competențe conform normelor legale în vigoare, etc.

 180. Corect Monica!

  Acestia nu pot fi colegi de-ai nostri.

  Sunt femeie ca si tine, m-am regasit printre comentarii si nu pot a crede ce am citit despre mine. Si nu pot sa reactionez deloc… de fapt oricine poate sa zica orice despre oricine si sa suferim de pe urma unor abjectii.

 181. TRASCA VA CANDIDA MAI MULT SIGUR!Toata lume stie cat merita si doreste aceasta functie!Oamenii lucizi si destepti il apreciaza mult!De ce sa nu o faca?Din cauza mizeriilor scrise aici?Sa fim seriosi!

 182. Dreptate mare au multi!Suntem satui de toti slugarnicii din rectorat!Prorectori,decani,niste pampalai care stau doar sa le fie lor bine!Toti mari profesori,ce sa spun!

 183. Pana si siteul asta a luat-o razna de la atatea si atatea balacareli!:)))Nu ma intereseaza orientarile sexuale ale cuiva dar sunt de acord si eu ca prorectorul trasca e viitorul!Nimeni altcineva!Uitati-va in urma si vedeti cate sau facut datorita lui,nu a lui pirsan!!Asta e un taran prost!

 184. Mizeriile de aici nu conteaza, la fel cum nu vor conta niciunde.

  Doar ca nu va candida. O sa vedeti voi. Jocurile sunt facute deja. Totul e o mascarada, ca sa castige cine trebuie.

 185. ACUM 4 ANI SE FACEAU JOCURILE CA NICOLETA DIANA RABA SA PRINDA O FUNCTIE IN BOARD-UL TPA. DE RANGUL 2. ACUM DORESTE FUNCTIA SUPREMA, DECAN. GRIJA MARE. SE ACTIONEAZA PE FILIERA MIRELA POPA EX-GYULAI NEPOATA DE CORNELIA CHET, CARE FACE SI DESFACE LA HR, SMITHFIELD COMPANY SI ROMSILVA PRIN AMICI DIN EX-GUVERN. STIE DANSA. GRIJA MARE!

 186. SCRISOARE DESCHISĂ către JURNALELE on-line: LIBERTATE DE EXPRIMARE sau HĂRȚUIREA PUBLICĂ a cetățenilor? Jurnalele on-line sunt deasupra Constituției și legilor în vigoare?

  (http://monicaharmanescu.wix.com/romaniavremilormele#!SCRISOARE-DESCHISĂ-către-JURNALELE-online-LIBERTATE-DE-EXPRIMARE-sau-HĂRȚUIREA-PUBLICĂ-a-cetățenilor-Jurnale-online-sunt-deasupra-Constituției-și-legilor-în-vigoare/cjds/56439a950cf2e1ca2793e997)

  Subsemnata Monica Hărmănescu (FB)/Monica Lia Hărmănescu (BLOG), Timișoara, fac următoarele mențiuni: Literatura SF se poate publica doar cu mențiunea ”SF”. Rog cu mult respect, comentariile eroice SF la care am făcut precizarea că nu îmi aparțin să fie scoase de pe site-ul acestui jurnal on-line, în caz contrar având dreptul să mă adresez autorităților competente. În ceea ce privește restul comentariilor eroice SF care se încadrează în categoria ”ILEGALE” conform normelor legale în vigoare, deciziile vă aparțin. Îmi rezerv însă dreptul de a acționa în Instanță ceea ce nu respectă Constituția și legile în vigoare. În cazul în care permiteți comentarii, este recomandat să mai introduceti un element de siguranță (eventual un cod pe care să-l tasteze comentatorul), care să asigure o mai mare siguranță și securitate împotriva furtului de identitate. Aveți articole valoroase, anchete documentate, dar nerespectarea legii de către comentatorii anonimi sau cei care fura fraudulos alte identități nu ar trebui să fie permisă.

LĂSAȚI UN MESAJ