DISTRIBUIȚI

Ediţia 2015 a Târgului de Crăciun din oraşul de pe Bega se va desfăşura începând cu 1 decembrie. Primăria şi Casa de Cultură a Timişoarei au pregătit un program special pentru timişoreni: de la muzică populară la Andra şi What’s Up. Expozanţii înscrişi pentru a vinde produse tradiţionale şi nu numai în zecile de căsuţe vor fi pregătiţi să primească vizitatori încă de sâmbătă, 28 noiembrie 2015.

Primarul Nicolae Robu transmite comunităţii că vor avea parte de surprize cu privire la iluminatul festiv. În 2014, pe lângă căsuţele din Piaţa Victoriei, anumiţi comercianţi au ales Bastionul „Maria Therezia” tocmai pentru a revitaliza şi acea zonă. În parcarea de la MODEX va fi amenajată zona cu produse tradiţionale şi nu numai.

Comunitatea se va bucura şi anul acesta de cupola din 60.000 de leduri şi 23 de metri înălţime, ce va fi amenajată tot în Piața Victoriei – unde va fi împodobit și bradul de Crăciun. Peste 80 de comercianți și-au depus deja dosare la sediul Primăriei Timișoara pentru a închiria căsuțe la ediția 2015 a târgului, ce se va desfăşura în perioada 1 decembrie 2015 – 2 ianuarie 2016.

Există mari şanse ca timişorenii să nu se mai bucure de mult aşteptata paradă militară din centrul oraşului deoarece o parte dintre militari sunt trimiși la Alba Iulia şi în misiuni, însă se vor desfăşura, în Parcul Central, ateliere pentru prezentarea unor formaţiuni şi vor fi depuneri de coroane, precum şi o mică defilare.

A. STOICA

(sursa foto: utv.ro)

Program 1 decembrie 2015:

Piaţa Victoriei

Ora 17.00 – Timişoara Big Band

Ora 17.30 – Aprinderea iluminatului festiv de sărbători

Ora 18.00 – Hora Unirii, spectacol folcloric Ansamblul „Timişul”, cu participarea  soliştilor: Petrică Moise, Carmen Popovici Dumbravă, Dumitru Stoicănescu, Andreea Aleuşan

Ora 19.00 – Cover Up

Ora 20.00 –  What’s UP

Ora 21.00 –  Andra

Ora 22.00 –  Foc de artificii

LĂSAȚI UN MESAJ