DISTRIBUIȚI

Chiar dacă la capitolul infrastructură orașul stă prost, iar sportivii legitimați sunt tot mai puțini, timișorenii au luat două medalii de argint la campionatul Național de Bazin Scurt de la Hunedoara. Elementul exotic a fost româno-congolezul Emile Rony Bakale, care a concurat pentru CSM Timișoara după ce a participat la edițiile din 2004 și 2012 ale Jocurilor Olimpice, reprezentând Republica Congo.

CSM Timișoara a și câștigat argintul la ștafeta de 50 de metri mixt, cu Emile Bakale (foto), Cosmin Lancea, Sergiu Deznan și Dan Pîrjol, cu timpul de 01:45:61, fiind depășiți doar de ștafeta Universității din Pitești. Sergiu Deznan a mai câștigat argintul și la 100 de metri mixt, după ce a scos timpul de 00:57:23, după talentatul Alexandru Coci de la U Cluj. CSM Timișoara se mai poate lăuda cu locul 6 obținut de ștafeta de de 50 de metri liber, unde au concurat Sergiu Deznan, Emile Bakale, Bogdan Oproiu și Dan Pârjol, iar Cosmin Lancea a luat același loc la 50 de metri bras.

Au mai ajuns în finalele de la Hunedoara, unde s-a concurat într-un bazin de 25 de metri cu șase culoare, și alți doi timișoreni. Este vorba de Rareș Mihail Călin, de la Aquasport Timișoara și de Radu Vaipan, de la CSȘ 1 Timișoara, care au concurat ambii la 400 mixt masculin în finale. La seniori, s-au clasat pe 21, respectiv 22.

Anda DELIU
(sursa foto: druckeria.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ