Răzvan Mazilu a fost nominalizat la categoria “Teatru” pentru valorizarea în dimensiune contemporană a musicalurilor „Cabaret”, producţie a Teatrul German de Stat din Timişoara, şi „West Side Story”, producţie a Festivalului Naţional de Teatru, în cadrul celei de-a XV-a ediţii a Galei Premiilor Radio România Cultural.

La aceeaşi categorie mai sunt nominalizaţi Andrei şi Andreea Grosu, pentru construcţia spaţiului teatral alternativ UnTeatru din Bucureşti şi Centrul de creaţie şi cercetare „Ion Sava” al Teatrului Naţional Bucureşti, coordonat de Cristiana Gavrilă, pentru programul 9G – Noua generaţie.
Evenimentul organizat de Radio România Cultural premiază, în cadrul a nouă secţiuni, personalităţi culturale ale anului 2014. Ediţia de anul acesta va avea loc luni, 23 martie, la ora 19:00, la Teatrul Odeon din Bucureşti.
Spectacolul „Cabaret” de Joe Masteroff a fost montat la Teatrul German de Stat Timişoara, în regia şi coregrafia lui Răzvan Mazilu, în stagiunea 2013/2014. “Cabaret” a fost inclus şi în selecţia oficială a Festivalului Naţional de Teatru în 2014.
Rolurile principale sunt interpretate de actorii Daniela Török şi Georg Peetz de la Teatrul German de Stat din Timişoara. Conducerea muzicală este asigurată de maestrul Peter Oschanitzky, iar decorul şi costumele sunt creaţia lui Drago Buhagiar.
(sursa: RADOR)

LĂSAȚI UN MESAJ