În cursul zilei de joi 10 decembrie a.c, efective de jandarmi din cadrul Grupării  de Jandarmi Mobile Timişoara au fost sesizaţi de către cetăţeni despre faptul că un bărbat agasează trecătorii în zona Complexului Comercial Euro din Timişoara.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii l-au identificat pe bărbatul în cauză, în persoana lui Sergiu D, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în jud. Timiş care oferea spre vânzare trecătorilor din zonă, mai multe telefoane pe care le prezenta ca fiind produs de origine. La un control sumar au fost descoperite asupra acestuia două smartphone inscripţionate cu marca Samsung Galaxy S6, susceptibile de a fi contrafăcute.

Bărbatul a fost condus la sediul unităţii de jandarmi, unde telefoanele contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării, pe numele acestuia fiind întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare. Actele de sesizare întocmite vor fi predate spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Pe această cale recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze telefoane de la diverşi comercianţi stradali. Poate că cetăţenii vor considera că au făcut o afacere, din păcate, după ce au dat banii se vor alege cu o cutie din plastic care seamănă cu un telefon mobil de marcă.

LĂSAȚI UN MESAJ