Ripensia a avut parte de un mic „cutremur” după înfrângerea cu 6-2 cu ASU Poli. Rezultatul a dus la demisia managerului Radu Suciu. După o săptămână, antrenorul Ovidiu Olariu a decis să se despartă și el de clubul roș-galben.

Conform informațiilor de pe site-ul oficial al echipei din Liga a IV-a, Ovidiu Olariu a decis să demisioneze după decizia similară a lui Radu Suciu. Cei doi s-au ocupat de echipă încă de la reînființarea Ripensiei, când echipa a pornit din Liga a VI-a.

„După retragerea managerului Radu Suciu, profesorul Ovidiu Olariu a decis să nu mai facă parte din colectivul tehnic al primei echipe. Mulțumirile noastre și prețuirea pentru activitatea de aproape 3 ani pe care acesta a desfășurat-o în calitate de antrenor al primei echipe. Echilibrul, profesionalismul și devotamentul său au contribuit substanțial la succesele obținute. Îi urăm în continuare succes în activitatea didactică și sperăm să rămână aproape de proiectul de reconstrucție a Ripensiei”, se arată pe site-ul Ripensiei.

Noul antrenor al echipei este Cosmin Stan. Acesta a preluat partea tehnică de săptămâna trecută. Cu Stan la „timonă”, Ripensia a obținut sâmbătă o primă victorie, cu Unirea Sânnicolau Mare.

Anda DELIU
(sursa foto: ripensiatimisoara.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ