Steaua a intalnit joi 15 Octombrie 2015, pe Arena Nationala, formatia ACS Poli Timisoara, in prima mansa a sferturilor de finala din Cupa Ligii.

Plecările de la ACS Poli continuă, și, surprinzător, pleacă și jucătorii titulari. După numele apărute la reunire, cei din conducere i-au propus rezilierea și portarului Sascha Kirschstein, deși neamțul a fost titular între buturile alb-violete.

Practic, cei din conducere încearcă să reducă cât mai mult posibil cheltuielile, de aceea s-a ajuns la acest exod de jucători. Sascha Kirschstein împlinește anul acesta 36 de ani și a scos și mingi bune la ACS Poli, dar a făcut și gafe. Pe fondul problemelor financiare foarte mari, conducerea a decis să se despartă și de Kirschstein, care se alătură și celorlalți jucători cu care clubul vrea să încheie socotelile: Neagu, Poparadu, Sarmov, Lazăr, Boldea, Croitoru, Curtean, Popovici, Rufino, plus Artean, care va fi împrumutat la altă echipă, deoarece încă aparține de SC Politehnica Timișoara Sa și are o situație mai complicată. Din 2015, portarul Eduard Pap a plecat deja de la ACS Poli, astfel că singurul rămas este Mădălin Smaranda.

 

Anda DELIU

(foto: prosport.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ