DISTRIBUIȚI

 

Ieri,  18 ianuarie, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au identificat un bărbat de 34 de ani, bănuit de comiterea unui furt din societatea comercială la care a fost angajat. În data de 16 ianuarie, acesta ar fi  pătruns, prin forţarea uşii de acces, într-o societate aflată în renovare, de unde ar fi sustras mai mute scule electrice. Prejudiciul cauzat, estimat la 6.000 de lei, a fost recuperat de poliţişti, bunurile fiind predate păgubitului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, bănuitul fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

Casele de bani de bună calitate pot proteja banii lichizi şi obiectele de mare valoare pe timpul nopţii, dar trebuie amplasate cât mai discret posibil, accesul la ele să fie cât mai greoi.

Depuneţi  zilnic, la instituţiile financiare, la încheierea programului, sumele acumulate, dar schimbaţi-vă permanent traseul pe care îl parcurgeţi spre bancă şi ora de părăsire a magazinului!

Camerele de luat vederi cu circuit închis pot fi de mare ajutor la detectarea şi identificarea infractorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ