La final de săptămână, Federația Română de Baschet a deschis procedura de vot pentru ediția din 2016 a All Star Game, care va avea loc la Brașov în 8 februarie. Pe listele pentru Echipa Sudului și Echipa Nordului se regăsesc șase jucătoare de la BCM Danzio, precum și alte patru timișorence.

Sportivele legate de Banat au fost repartizate majoritatea la votul pentru Echipa Nordului. La categoria conducători de joc le regăsim pe Alexandra Dumitrache de la BCM Danzio, dar și pe timișoreanca Annemarie Părău, de la Sepsi Sfântu Gheorghe. La categoria fundași ofensivi, sunt pe lista de vot Renata Szmutku de la BCM Danzio, dar și o altă timișoreancă, Ancuța Stoenescu, și ea ajunsă acum la Sepsi Sfântu Gheorghe.

La secțiunea extremelor, o regăsim pe Christina Zidaru de la BCM Danzio, iar la extreme de forță, tot pentru Echipa Nordului, este inclusă în vot Ivana Grbic, tot de la formația alb-violetă. În fine, BCM Danzio o are și pe Brianna Wilson la secțiunea pivoților. Tehnicianul Bogdan Bulj poate fi și el votat pentru antrenorul Echipei Nordului.

La Echipa Sudului, regăsim alte două jucătoare din Timișoara. Este vorba de cele două baschetbaliste de la Olimpia Brașov, Andra Haas și Dora Ardelean, la secțiunile fundaș ofensiv, respectiv extremă de forță. Votul este deschis pe site-ul federației până în data de 1 februarie.

 

Anda DELIU

LĂSAȚI UN MESAJ