DISTRIBUIȚI

Ieri aflam de un bărbat din Moşniţa Nouă care a furat un autoturism din Timişoara şi l-a abandonat la Giroc. Omul făcuse toată acrobaţia alcoolizat bine.

Astăzi aflăm de alt caz similar, doar că tânărul de care vom vorbi a participat la furt, pentru categoria celor fără permis.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat un tânăr de 21 de ani, din localitatea Cenei, judeţul Timiş, bănuit de furtul unui autovehicul în noaptea de 12 spre 13 martie. Tânărul ar fi sustras un autoturism ce se afla parcat pe o stradă din Timişoara, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei.
A două zi, poliţiştii au depistat vehiculul abandonat pe D.E. 671, în apropierea localităţii Orţişoara, fără avarii, acesta fiind predat păgubitului.
În cauză, pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a procedat la reţinerea pentru 24 de ore bănuitului, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J. Timiş. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Dacă se întâlnesc în arest,vă daţi seama ce poveşti vor mai depăna cei doi, ce schimb de experienţă? Bănuim că ori o fi un concurs pe sate, care fură mai eficient o maşină, în condiţii de stres maxim (sub influenţa alcoolulului sau fără permis), sau un semn de protest faţă de faptul că noaptea, la ore târzii, nu mai găseşti nici măcar un maxi-taxi spre localităţile limitrofe.

LĂSAȚI UN MESAJ