DISTRIBUIȚI

Meciul amical dintre ACS Poli și Dinamo, programat pentru data de 25 martie, a fost anulat la cererea ”câinilor roșii”. Antrenorul Dan Alexa se bucură cu un ochi, deoarece echipa trece printr-un moment greu, dar, pe de altă parte, regretă că a căzut șansa unui meci ce ar fi atras mulți timișoreni la stadion.

Amicalul s-a perfectat la inițiativa managerului sportiv de la Dinamo, Daniel Stanciu, fost manager și la Poli Timișoara. Totuși, după ce ACS Poli a bifat două egaluri cu FC Bihor și Olimpia Satu Mare, anularea jocului a venit ca o ușurare pentru Alexa, deoarece peste o săptămână, echipa are o deplasare dificilă la FC Olt. ” În perspectiva meciului cu FC Olt, chiar e bine că a picat amicalul, pentru că ar fi urmat o deplasare lungă pentru noi joi. Acel meci sigur și-ar fi pus amprenta asupra noastră. Dacă aveam meci acasă apoi, nu m-ar fi deranjat. Când s-a realizat amicalul acesta, ne-am propus să utilizăm toți jucătorii  maximum câte 60 de minute, cel puțin eu așa am gândit. Am vorbit cu mai mulți oameni din fotbal, care mi-au spus că e un risc asumat. Sigur, erau și plusuri, vedeam și noi unde suntem, cu un adversar bun, venea lumea la meci, dacă avem o evoluție bună, atrăgeam lumea în play-off. Dar cei de la Dinamo au vrut amânarea și asta a fost”, a declarat Dan Alexa.

Meciul amical cu Dinamo s-a anulat din cauza apelor tulburi de la Dinamo. După doar câteva etape, antrenorul Mihai Teja a fost dat afară din Ștefan cel Mare, iar scaunul lui Daniel Stanciu se clatină la rândul său. Amicalul a fost stabilit pentru că Liga I va lua o pauză pricinuită de programul echipei naționale.

Anda DELIU
Foto: www.banatsport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ