DISTRIBUIȚI

Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest Timișoara vă invită la expoziția designerului Sandra Chira la Galeria Primăriei Timișoara, din Piața Victoriei nr.5, în perioada 15–28 martie. Programul de vizitare a expoziției este de luni până joi, între orele 8:00–16:00, iar vineri, între 08:00–14:00

afis_sandra_Chira - CopyColecția intitulată ”Memoria umbrei” cuprinde creații vestimentare pentru sezonul toamnă-iarnă inspirate din peisajul rural al zonei etnografice Maramureș, locul de proveniență al autoarei.

„Am constatat lipsa de atenție față de reperele și valorile tradiționale, în favoarea unei preocupări excesive față de tot ceea ce este nou, schimbător, high-tech și în primul rând aparent inaccesibil.

Memoria umbrei este o încercare de a semnala efectele nocive ale modei asupra stabilității identității persoanei, luând forma unei invitații de a privi lucrurile mai profund, către origine și nu întotdeauna către noutatea imediată”, spune designerul.

Sandra Chira este asistent universitar-dr. la specializarea Modă, Design Vestimentar a Facultății de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, prezentă la concursuri de modă internaționale, cu o prestație de succes.

Mirabela VLAD

LĂSAȚI UN MESAJ