DISTRIBUIȚI

Doamnele, domnișoarele, dar și domnii care au o garderobă bogată sunt invitați să facă… schimb de haine. De cinci ani de zile, Asociația Sfera Timișoara organizează evenimentul ”Primăvara în garderoba ta” la care sunt invitați toți amatorii de fashion. Acțiunea are loc sâmbătă, de la ora 16.00, în clubul No Name din Timișoara. Distracția continuă până seara cu un concert live al trupei Nuybai, o demonstrație de dans cu Tango Timișoara și o petrecere organizată de clubul No Name cu celebrul DJ din Berlin, Thomas Gandey.

Totul se va întâmpla într-o atmosferă de primăvară. Iubitorii de modă pot veni cu câte haine doresc, cu condiția să fie în stare bună, ușor purtate și curate. Pe baza unui cupon primit la predarea hainelor, participanții își pot alege, la schimb, alte produse care le fac cu ochiul. Oamenii pot aduce inclusiv încălțăminte, dar și articole vestimentare de care nu mai au nevoie, dar pe care vor să le doneze.

Se face și schimb de cărți. „Dacă ai acasă niște cărți pe care le-ai citit, le poți aduce, iar în schimb îți poți lua alte cărți care ți se par interesante. E simplu. Îți poți reînnoi garderoba, dar și biblioteca”, transmit organizatorii. Intrarea se face pe baza a 10 lei, bani cu care se va organiza, de 1 iunie, un eveniment dedicat copiilor.

Nicoleta POPA

LĂSAȚI UN MESAJ