DISTRIBUIȚI

Grupul Buddhism Timişoara, împreună cu Asociaţia Echilibru prin Autogenitate , organizează, în zilele de 26 şi 27 martie 2016, la Hotel Boavista, un nou eveniment budist destinat timişorenilor. Învăţătorul Zen Chong An Sunim revine pentru a cincea oară în Timişoara pentru practică meditativă şi conferinţă publică. De-a lungul celor două zile, în timpul meditaţiilor, vor avea loc, în paralel, şi interviuri Koan.

Programul evenimentului budist este următorul:

Sâmbătă, 26 martie de la ora 19:00, conferinţa publică pe tema „Paradoxul nerezolvat – cel mai bun prieten al nostru”, ce va avea loc în incinta Hotel Reghina Blue 1

Duminică, 27 martie, în intervalul orar 9:30-17:00, meditaţii şi interviuri Koan, în incinta Hotel Reghina Blue 2.

Evenimentul se va desfăşura în limba engleză, asigurându-se traducere pentru persoanele care au nevoie, inclusiv la interviuri. Intrarea la eveniment este liberă, iar donaţiile către învăţător sunt încurajate. Partener al evenimentului este firma Ambient Box.

Chong An Sunim a început să practice buddhismul coreean în 1990, a devenit călugăr în 1994 și a petrecut următorii șase ani alături de maestrul zen Seung Sahn, în Coreea, la Centrul Internațional de Zen din Seoul. În 1999, a fost autorizat de către maestrul său să predea învățăturile buddhiste. Începând cu anii 2000, a predat învățături în Asia, Statele Unite și multe țări din Europa. Între anii 2003 și 2010 a lucrat la planul și construcția templului Won Kwang Sa (Templul Luminii Originale) din Ungaria, în stil tradițional coreean, devenit deja un loc permanent de practică, unde vizitatorii din toate țările sunt bineveniți oricând pentru a explora împreună întrebarea, «ce sunt eu?».

LĂSAȚI UN MESAJ