ACS Poli a stârnit valuri de nemulțumire după ce a pierdut și cu Petrolul Ploiești, dar nu doar în rândul fanilor. Și jucătorul Alexandru Popovici a fost deranjat și a postat pe contul său de Facebook ironii la adresa transferurilor făcute de Daniel Stanciu și Florin Marin.

Perioada de iarnă a marcat multe modificări de lot la ACS Poli. În primul rând, Florin Marin a exclus din lot o serie de jucători, între care și atacantul Alexandru Popovici. Ulterior, Stanciu a transferat jucători unul și unul: Rajcomar, Suarez, Pisas și Jenkins nu au arătat mai nimic, iar Nimely a debutat și el fără prea multă strălucire, Strauss a luat două goluri de portar în meciul cu CFR Cluj, Aharoni nu a prins încă niciun minut de joc. Torres s-a integrat cât de cât în echipă, iar portarul Gomis nu a apucat să debuteze la echipă din cauza decesului tatălui său.

Iată mesajul critic al lui Popovici:

popovici.mesaj”Mă uit la meci și mă gândesc… Oare unde sunt acele transferuri? Ați dat 12 jucători afară, ați vrut să mai dați dintre cei care au promovat! Dar nu ați reușit! Oare sunt singurul care își pune această întrebare? Oare sunt singurul care vede? Am încredere în colegii mei că până la urmă o să lupte și o să reușească să scoată echipa din (emoticon de smartphone reprezentând fecale) în care au băgat-o alții! Obligatoriu înainte!”.

În discuția de pe rețeaua de socializare intervin și alți jucători. Sascha Kirschstein se plânge că e chemat să se antreneze zilnic de două ori, iar Popovici vorbește despre faptul că cei din club le-au transmis că îi vor distruge deoarece nu au vrut să plece în iarnă de la Poli. Cristian Daminuță, care a jucat și el la ACS Poli în primul an al clubului, intervine și el în discuție.

daminutaAlex Popovici i se plânge lui Daminuță despre antrenamentele grele: ”Cristi, ne cheamă la antre la 8 și la 16 de o lună jumătate! Auzi, cică <<Vrem să vă distrugem>>”. Daminuță răspunde că ACS Poli este un club neprofesionist: ”Parcă ești copil! Încă nu ai înțeles ”amatorismul” din jurul echipei din ultimii ani”.

În scurt timp, Alexandru Popovici adunase 60 de like-uri la postare.

Anda DELIU
(sursa foto: facebook.com/ACSPoliTimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ