DISTRIBUIȚI

Dorin Goga a marcat din nou la victoria obținută de Poli cu 2-1 cu FC Voluntari, din penalti. Căpitan pentru al doilea meci consecutiv la echipă, ”Poetul” a explicat că rezultatul poate fi atribuit faptului că echipa s-a trezit din letargie după mai multe ședințe de discuții.

Goga a explicat că și antrenorul, și jucătorii au contribuit la schimbare de mentalitate. „E importantă victoria, dar am obținut-o cu emoții. Continuăm să facem greșeli de copii, după părerea mea. E bună, e o gură de oxigen, dar situația noastră nu s-a îmbunătățit cu mult și cred că e important să continuăm în concentrare, în liniște. Săptămâna aceasta a fost o schimbare și sperăm să o ținem tot așa. Toată săptămâna am avut ședințe, am vorbit între noi. Am zis că trebuie să facem o schimbare. Noi am dus echipa în situația asta, noi trebuie să o scoatem. Și cred că asta s-a văzut pe teren, o altă atitudine, și poate de aceea am și obținut prima victorie. Grigoraș a fost alături de noi, ne-a spus să avem încredere, ne-a dat încredere și s-a văzut”, a declarat Dorin Goga.

Atacantul spune că nu e important că a purtat el banderola. „Este mai puțin important acest lucru. Importantă e victoria din seara aceasta, atitudinea schimbată în bine. Trebuie să mergem cu aceeași atitudine la Iași, să obținem un rezultat pozitiv”, a precizat jucătorul care după meciul de la Botoșani a spus că echipa ar trebui să se gândească deja că e retrogradată, pentru a se mai putea salva. Goga s-a lovit destul de tare la cap și a mai primit îngrijiri medicale și după meci, dar nu s-a văitat foarte mult. „Se întâmplă la fotbal să pățești și astfel de lucruri”, a spus atacantul.

Mitică Dragomir a urmărit meciul de la oficială și după joc a declarat că s-ar bucura să se salveze și ACS Poli și FC Voluntari. „Și noi ne-am bucura dacă ne-am salva. Șansele de acum au crescut față de ultimul meci. Au mai rămas opt etape, trebuie să luptăm, să câștigăm fiecare meci. Sper să obținem victorii în meciurile de acasă. Asta e important, mă repet cu ce am spus acum o lună. Cel mai important e câștigăm meciurile de acasă și în deplasare să obținem cel puțin un egal”, a fost răspunsul lui Goga la declarația lui ”Corleone”. Adi Mutu și Daniel Stanciu au fost și ei la meci. „Să vină și la Iași”, a spus Goga, întrebat dacă Mutu le-a purtat noroc.

Ianis Zicu a declarat după meciul cu CFR Cluj că nu va mai rămâne la ACS Poli. Deocamdată, Goga spune că nu s-a gândit ce va face din vară. Atacantul a ajuns la 5 goluri marcate în tricoul alb-violet, toate în campionat, fiind depășit doar de Hernandez și Elek în clasamentul golgheterilor, unde cei doi au câte 6 goluri. „Nu știu, nu mă gândesc. Mă gândesc să luăm fiecare meci treptat și să avem echipă”, a mai spus Goga.

 

Anda DELIU

(foto: lpf.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ