DISTRIBUIȚI

După o perioadă în care a fost într-o eclipsă de formă, Javier Hernandez a marcat golul salvator pentru ACS Poli. FC Voluntari a egalat-o pe ACS Poli după ce a avut doi oameni eliminați, după o gafă a lui Llorente și Smaranda, dar golul marcat de spaniol direct din lovitură liberă a făcut ca cele 3 puncte să rămână la Timișoara.

Hernandez, tizul celebrului Chicharito, a spus că echipa avea moralul la pământ înainte de partida cu Voluntari. „Aveam mare nevoie de aceste 3 puncte. Grație acestor puncte suntem cu toții foarte fericiți. Sperăm să continuăm așa. Veneam după două meciuri după care încrederea ne scăzuse foarte mult. Am primit un gol pe o gafă, dar apoi ne-am revenit și, din fericire, am obținut rezultatul de care aveam nevoie”, a declarat Hernandez.

Spaniolul a spus că a planificat să înscrie direct din lovitură liberă și i-a ieșit perfect. „Da, desigur că așa am planificat. Am tras tare, portarul nu a reținut. Dar nu asta e cel mai important, pentru că am înscris eu, ci că am obținut cele 3 puncte”, a mărturisit jucătorul adus în vară la ACS Poli. Alb-violeții au suferit în 2016, când nici Hernandez nu a mai fost la potențialul său maxim. „În general, echipa nu a jucat bine în ultimele meciuri. Punctele obținute acum ne vor da încredere și cred că vom juca mai bine de acum încolo”, a punctat ibericul.

Despre Petre Grigoraș, Hernandez a punctat că a contribuit și el la atmosfera de încredere ce s-a creionat la echipă în ultima săptămână. „E bine. Suntem cu toții convinși că vom reuși să o scoatem la capăt, că vom rămâne în prima ligă. Muncim cu toții pentru asta”, a mai spus Javier Hernandez. Vărul celebrului Guti a ajuns la 6 goluri marcate în tricoul alb-violet, la egalitate cu Elek.

 

Anda DELIU

(foto: renasterea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ