DISTRIBUIȚI

Proiectul ”AfterSchool la Mașloc”, pus la cale de asociația Look Inside din Timișoara, a fost finalizat cu succes. Aproape 50 de copilași defavorizați din localitatea Mașloc s-au putut bucura de locul în care se vor organiza diferite acțiuni special pentru ei. Inaugurarea spațiului a avut loc în acest sfârșit de săptămână.

În doar câteva luni de zile, voluntarii Look Inside au recondiționat, de la zero, un spațiu din curtea unei biserici din Mașloc. Au văruit și gletuit, au pus instalație electrică și au schimbat ușa și geamurile. După multe zile de muncă, îngerașii Look Inside au primit și „răsplata” – o zi întreagă petrecută alături de aproximativ 50 de prichindei, dornici să îi cunoască pe cei cu care își vor petrece weekend-urile.

De la eveniment nu au lipsit nici oamenii cu suflet și sponsorii, fără de care acest proiect nu putea fi finalizat. „Am inaugurat, în sfârșit, mult așteptatul Afterschool la Mașloc. Aproape 50 de copilași curioși au avut parte de activități antrenante și ne-au însoțit și câțiva sponsori. Ne-am jucat, am mâncat, am prezentat spațiul aranjat împreună și am împărțit premii surpriză”, au transmis membrii LookInside. Copiii defavorizați din Mașloc vor avea parte, cel puțin o dată pe lună, de diferite activități organizate de asociația Look Inside.

Nicoleta POPA
(foto: Cristian LOLE)

Look Inside – Galerie Foto

LĂSAȚI UN MESAJ