Dorin Rotariu, jucător timișorean de la Dinamo, e lăudat tot mai des, inclusiv de site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal. Rotariu are două prezențe în echipele ideale din play-off și play-out, unde și alți doi jucători de la ACS Poli au avut câte o apariție.

Dorin Rotariu a fost inclus în echipa etapei a VII-a din play-off după ce a înscris direct din lovitură liberă împotriva celor de la ASA Târgu-Mureș. ”A marcat un gol superb, primul din carieră înscris direct din lovitură liberă. Cifre excelente în ediţia curentă pentru tânărul mijlocaş ofensiv al <<câinilor roşii>>: 7 goluri şi 3 pase decisive”, se arată pe site-ul lpf.ro. Tânărul mijlocaș a prins și echipa ideală a etapei I din play-off, după meciul bun făcut cu Steaua.

Pe lângă Rotariu, alți doi jucători de la ACS Poli au mai prins câte o prezență în echipele ideale stabilite de site-ul lpf.ro. Ovidiu Popescu a fost inclus în echipa ideală a etapei a II-a din play-out, după meciul cu CFR Cluj. Din păcate, reșițeanul va rata tot sezonul rămas din cauza unei accidentări. De asemenea, spaniolul Javier Hernandez a fost în echipa ideală a etapei a VI-a, după golul marcat tot din lovitură liberă în meciul cu FC Voluntari.

Atât Dorin Rotariu cât și Ovidiu Popescu sunt componență de bază în naționala de tineret.

 

Anda DELIU

(foto: adevarul.com)

LĂSAȚI UN MESAJ