DISTRIBUIȚI

Poliţiştii timişeni sărbătoresc 193 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române. Pentru marţi, 24 martie, la sediul inspectoratului, s-a pregătit o adevărată desfășurare de forțe, bineînțeles demonstrativă, pentru oaspeți. 

”În această zi de sărbătoare, dorim să arătăm cetăţenilor că poliţia este mereu aproape de comunitate, iar prin transparenţa care va fi arătată faţă de mijloace şi metode folosite în activităţile specifice se doreşte asigurarea unui climat de siguranţă şi încredere pentru toţi locuitorii judeţului. Persoanele care doresc să ne fie alături sunt aşteptate marţi, 24 martie a.c., începând cu ora 10:00, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, unde pot asista la programul oferit de poliţişti”, transmite purtătorul de cuvânt Mirela Drăghicioiu.
În program sunt cuprinse: prezentarea unor elemente de tehnică şi dotare (scutere, motociclete, autoturisme şi autoutilitare, armament etc.); executarea unor demonstraţii de dresaj şi intervenţie de către conductori şi câinii din dotare; executarea unor demonstraţii de luptă şi intervenţie de către luptătorii Serviciului Pentru Acţiuni Speciale.

Totodată, miercuri, 25 martie, pe platoul din faţa inspectoratului vor fi expuse elemente de tehnică şi dotare. În aceeaşi zi va fi organizată festivitatea de avansare în gradul profesional următor a ofiţerilor şi agenţilor de poliţie, iar Clubul Sportiv „Timpolis” va premia poliţiştii care au câştigat competiţiile organizate în cursul săptămânii trecute.

LĂSAȚI UN MESAJ