În data de 02.06.2016, în jurul orelor 09:00, echipajul de intervenţie din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, aflându-se în serviciul de patrulare pe strada Cerna din municipiul Timişoara, s-a sesizat din oficiu, observând doi conducători auto care se înjurau şi se loveau reciproc.

La vederea jandarmilor, unul dintre conducătorii auto, M.I., în vârstă de 25 de ani,  s-a deplasat către aceştia, solicitându-le să ia măsuri împotriva celuilalt conducător auto, F.D., în vârstă de 31 de ani care „nu i-a acordat prioritate”.

Echipajul de jandarmi a verificat cele petrecute atât din relatările martorilor, cât şi a persoanelor implicate. Având o atitudine sfidătoare faţă de forţele de ordine în momentul în care i s-a cerut să se legitimeze, F.D. a refuzat acest lucru şi a întors spatele jandarmilor, motiv pentru care a fost imobilizat şi condus la secţia de poliţie arondată teritorial, împreună cu celălalt tânăr, pentru continuarea cercetărilor şi întocmirea actelor de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ