DISTRIBUIȚI

Duminică, 12 iunie, va avea loc cel de-al doilea concert din seria de evenimente Asfalt Muzical: trupa The Different Class va susține un concert în Piața Traian, începând cu ora 18:00. Organizatorii atrag astfel atenția asupra unor zone idilice ale orașului, pe care le asociază cu artiști locali. Asfalt Muzical a debutat sâmbătă 28 mai cu concertul Beck Corlan, susținut pe strada pietonală de lângă Cafeneaua Verde din Timișoara. ”Ne dorim să redăm Timișoarei strălucirea de altădată din punct de vedere cultural și să reapropiem oamenii de cultură, să îi facem să vină din nou către sălile de concerte și către muzică bună în general”, ne spune Ovidiu Andriș, manager de proiect.

The Different Class este un power-trio ce își propune să aducă un sunet instrumental inovator în trendul electric contemporan. Trupa abordează un stil nou, un melanj de genuri blues/funk/stoner/psychedelic, care în final dau vibe-ul TDC: ei l-au numit Groove Rock, și are ca esență experimentarea live – în felul acesta fiecare concert energizează publicul cu o stare diferită. Forma pe care o ia muzica, este una liberă, cu elemente de improvizatie, dar macro-structurată, cea mai autentică audiție a acestei muzici fiind desigur cea în concert, LIVE. „Suntem încântați și nerăbdători să cântăm și să descoperim împreună Timișoara, iar Asfalt Muzical este ocazia perfectă pentru asta”, ne spun membrii trupei.

Folosind o scenă de aproximativ 4×4 metri, evenimentul Asfalt Muzical duce muzica acolo unde oamenii au nevoie de ea. Având libertate în alegere, evenimentele se desfășoară în locuri uitate de obicei de organizatorii de concerte: cartiere mai îndepărtate de centru sau străzi pietonale. Vă așteptăm la concerte, să ne bucurăm împreună de acest oraș minunat”, ne mai spune Ovidiu Andriș.

Trupa The Different Class susține cel de-al doilea concert din seria Asfalt Muzical Duminică, 12 Iunie, în Piața Traian din Timișoara, începând cu ora 18:00. Programul este susținut cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara, Consiliului Local Timișoara și Fundația Alternativa. Mai multe informații pot fi găsite la www.asaltmuzical.ro sau https://www.facebook.com/asaltmuzical.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ