DISTRIBUIȚI

BC Timișoara e foarte aproape să aducă un conducător de joc foarte experimentat. Conform site-ului Total Baschet, este vorba de jucătorul sârb Nikola Otasevic, în vârstă de 34 de ani.

Deocamdată, BC Timișoara a anunțat că are patru jucători sub contracte. Este vorba de românii Zoran Milencovici, Horațiu Covlescu și Georgian Păun, dar și de sârbul Mladen Jeremic. În sezonul viitor, doar cinci străini vor putea fi trecuți pe foaia de joc. Astfel, cu Jeremic, clubul alb-violet are deja un jucător de poziția 3 străin. De asemenea, din sursele noastre, clubul mai duce tratative cu trei români, iar doi dintre ei sunt Ionuț Drăgușin și Octavian Popa-Calotă. Cei doi sunt trecuți de 30 de ani, și se pare că la fel va fi și conducătorul de joc Nikola Otasevic.

Sârbul este născut în ianuarie 1982, măsoară 180 de cm și ultima dată a jucat la Sloboda Uzice, echipa de pe locul 10 în liga MLS, eșalonul baschetbalistic din Serbia situat sub liga KLS, o super-ligă de opt echipe. Otasevic a mai trecut în cariera sa pe la Beopetrol Belgrad, OKK Belgrad, în Polonia, la Anwil Wloclawek, în Muntenegru al Buducnost Podgorica și la Hemofarm Vrsac, în Serbia. Un scurt timp a jucat în Italia, la Scandone Avellino.

Din informațiile care ne-au parvenit, doar Jeremic va fi păstrat la BC Timișoara dintre străinii din sezonul 2015-2016. ”Leii” din Banat se vor reuni la începutul lunii august.

 

Anda DELIU

(foto: eurocupbasketball.com)

 

LĂSAȚI UN MESAJ