DISTRIBUIȚI

Centrul Regional de Afaceri din Timișoara găzduiște, în perioada 31 martie – 1 aprilie, ediția cu numărul 18 a evenimentului de afaceri marca Business Days, principalul de acest gen din regiunea de Vest a țării.

Peste 100 de speak-eri din țară și din străinătate vor susține conferințe despre succesul în afaceri pe parcursul celor două zile de eveniment. Începând cu ora 9:00, participanții vor asista la conferințe, workshop-uri, lansări de carte și prezentări de modă, iar programul fiecărei zile se încheie la ora 23:00.

În topul listei de speakeri ce vor împărtăși publicului din experiența lor, se află Giorgio Fabbri, muzician, trainer expert în dezvoltarea leadership-ului și profesor adjunct la Universitatea din Ferrara. Experiența sa reunește cunoștințe din muzică, management și training. Vor mai vorbi în cadrul Business Days nume precum Carmen Rusmir, Dragoș Popescu sau Mihaela Tatu, persoane cu renume în domeniul în care activează, cunoscute ca „vorbitori” în domeniul afacerilor. Cea de-a XVIII-a ediție a Business Days reunește specialiști, dar și practicieni din diverse domenii, care pot oferi sau pot ajuta la găsirea de soluții la problemele cu care se confruntă oamenii de afaceri din regiunea Vest.

În premieră, la Timișoara se va organiza pe parcursul celor două zile ale evenimentului un studio live în care se va transmite în timp real o serie de interviuri și dezbateri cu personalități din mediul de afaceri național. Aceste transmisiuni live au scopul de a obține o listă cât mai exactă a caracteristicilor mediilor de business local și regional.

Mioara NEGRESCU

LĂSAȚI UN MESAJ