DISTRIBUIȚI
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Șase polițiști locali vor patrula, începând de astăzi, pe biciclete pe traseele de piste amenajate special pentru acestea. Astfel, vor putea lua măsurile legale în cazul autovehiculelor care opresc, staționează sau parchează pe pistele pentru bicicliști din oraș, cu atât mai mult cu cât zilnic există sesizări în acest sens la numărul de telefon special destinat bicicliștilor 0356.913.

Traseele pe care patrulează azi polițiștii locali pe biciclete sunt cele din zona Calea Buziașului – Soarelui, curpinzând și L. Rebreanu, Sudului, Martirilor, Complexul Sudențesc – Dan Păltinișanu, cuprinzând și străzile Cluj, Arieș, Ripensia, Michelangelo, și zona centrală cuprinzând Bdul Take Ionescu, IC Brătianu, Republicii, Brediceanu, Piatra Craiului, 16 Decembrie.

În ultimele luni au existat peste 60 de sesizări telefonice pe această linie și au fost aplicate în urma deplasării la aceste sesizări, precum și în urma constatărilor din teren ale polițiștilor locali un număr de 179 sancțiuni contravenționale conducătorilor de autovehicule care au fost depistați cu mașinile pe pistele special amenajate și marcate pentru circulația bicicletelor.

LĂSAȚI UN MESAJ