DISTRIBUIȚI

BC Timișoara continuă mutările de jucători cu experiență cu transferul pivotului Milos Komatinam care vine din Muntenegru. Jucătorul care va împlini în septembrie 32 de ani vine de la campioana Bosniei, Igokea Aleksandrovac.

Komatina poate juca atât postul 4, cât și postul 5 și măsoară 2,05 m. Noul jucător al BC Timișoara are în palmares trei titluri de cmapion și trei cupe, câștigate în ultimele patru sezoane în Bosnia și Muntenegru. Născut la Sarajevo, dar stabilit în Muntenegru, Komatina a jucat la Igokea în perioada 2011-2013, și în sezonul trecut. A mai trecut în cariera sa pe la Buducnost Podgorica, în Muntenegru, la Cerno More, în Bulgaria, dar și în Serbia, la Tamis Pancevo

În sezonul trecut, Igokea l-a folosit în special în meciurile din Liga Adriatică, unde a avut medii de 11 puncte, 5 recuperări, 2,2 pase decisive, în 24 de meciuri. În campionat, a jucat în zece meciuri, cu mediile de 7,1 puncte și 3,7 recuperări / joc. BC Timișoara îi are în lot pe sârbii Nikola Otasevic, conducător de joc, și Mladen Jeremic, extremă. Vor mai veni un sârb și un american. La români, echipa contează pe Ionuț Drăgușin, Octavian Popa-Calotă, Zoran Milencovici, Georgian Păun, Horațiu Covlescu, dar și tinerii Ursan și Albu.

Echipa va începe antrenamentele la începutul lunii august.

 

Anda DELIU

(foto: aba-liga.com)

LĂSAȚI UN MESAJ