DISTRIBUIȚI

Poli Timișoara a bifat un succes la al doilea test al verii, 5-0 cu Viitorul Domnești, locul 5 în seria a II-a a Ligii a III-a. Golurile alb-violeților le-au marcat Popovici, cu trei reușite, Artean și Bîrnoi. La acest meci, a apărat 30 de minute și portarul Cătălin Straton.

Ionuț Popa a făcut schimbări în formula de start față de meciul cu OFK Belgrad. Primele ocazii ale partidei le-au aparținut lui Sorescu și Croitoru. În minutul 16, când portarul Curileac era ieșit, Mihai Olaru de la Domnești putea marca, dar Bocșan, integralist în primele două amicale, a scos mingea la timp. Drăghici a ratat din fața porții în minutul 18, iar apoi Bocșan a ratat de două ori cu capul. Până la finalul reprizei, Poparadu, Vraciu și Popovici au avut și ei ocazii, dar scorul a rămas 0-0.

Vădrariu a irosit o ocazie bună în debutul reprizei a doua. Șapte minute mai târziu, Vlad Opriș, atacant junior venit de la Ardealul a ratat și el. În minutul 56, Mailat a fost faultat în careu, iar Popovici a executat penaltiul și a marcat. Opt minute mai târziu, atacantul a marcat din acțiune, iar în minutul 67, a înscris din nou, cu o execuție sigură. În minutul 81, după ce ratase anterior, Artean a marcat de la mare distanță, pentru ca în prelungiri, și Bîrnoi să marcheze pentru 5-0.

ACS Poli: Curileac – Sorescu, Bocșan, Cânu, Neagu – Artean, Ignea – Popovici, Croitoru, Vădrariu – Drăghici. Au mai intrat: Smaranda, Straton, Mailat, Motreanu, Fridrich, Opriș (Ardealul), Elek, Bîrnoi, Poparadu, Vraciu, Velcotă.

Viitorul Domnești: Vîlceanu, Fărâmă, Riță, Mihai, Dumitrescu, Pațurcă, Dobrescu, Baniță, Găină, Barbu. Au mai intrat: M. Văduva, Tudor, Buliga, A. Văduva, D. Cârjan, C. Cârjan, Bărbulescu, Croitoru, Andronache

Antrenorul Ionuț Popa a recunoscut că foarte posibila revenire a echipei în Liga I îi cam dă planurile peste cap. ”În cadrul acestui program în care apar jocurile de verificare, normal că urmărim câte ceva. Ieri am urmărit ceva, am făcut înntr-un fel echipa. Astăzi am folosit alți jucători, am modificat și sistemul de joc, am trecut la un moment dat cu mijlocaș de acoperire, am început 4-2-3-1, am terminat 4-4-2. Mă mulțumește sau mă nemulțumește, asta are mai puțină importanță. Important e să pot analiza exact, atât din punct de vedere individual, cât și colectiv. Avem mai mult de lucru dacă rămânem în Liga I, asta ne dă bătăi de cap. Când ești cu -14 nu mai ai ce să pierzi, și atunci trebuie să joci. Ne gândim să mai apară jucători, dacă este cazul. Dacă vom juca în Liga I, normal că mai avem nevoie de trei-patru jucători”, a declarat tehnicianul după meci.

Sâmbătă de la ora 11, Poli joacă un nou amical acasă, cu Szeged.

 

Anda DELIU

LĂSAȚI UN MESAJ