Etapa a VI-a din Liga I aduce un nou meci acasă pentru Poli Timișoara, de data aceasta cu CFR Cluj. Ionuț Popa spune că feroviarii au cel mai consistent joc din etapele scurse până acum din campionat, la fel ca Steaua și Dinamo, și că se așteaptă la cel mai greu meci pentru echipa sa.

Va absenta pentru acest meci Poparadu, care are o entorsă. De assmenea, Bogdan Străuț nu va putea juca decât dacă își plătește amenda de 3600 de lei laFRF, pentru o suspendare dictată când juca la FCM Baia Mare. ”Jocul cu CFR îl considerăm important, poate chiar mai important decât cele de până acum. CFR, Steaua și Dinamo sunt echipele care au arătat cel mai bun fotbal din țară. Este o echipă care de doi-trei ani, omogenitate, are un sistem de joc interesant, jucători de calitate, joacă mult în adâncime, are gabarit, are străini care joacă cu o determinare fantastică. De aceea consider că meciul este foarte important. Băieții noștri s-au pregătit serios, sunt foarte motivați, cred că vor lupta și vor face dovadă unei determinări maxime, pentru că altfel nu vom putea ține de adversar”, a declarat Ionuț Popa.

Robert Elek a vrut să plece de la echipă, dar s-a răzgândit. ”A vrut să plece, dar a doua zi ne-a spus că nu mai vrea să plece. Se antrenează cu prima echipă”, a spus Ioan Miculaș. Deocamdată, Neagu și Doman nu au fost reprimiți. În aceste condiții, tânărul Sebastian Mailat speră să primească mai multe minute. ”Dacă mâine mă bagă domnul profesor vreau să dau tot ce e mai bun din mine, să fiu determinat și să încerc să marchez. Este unul dintre cele mai grele meciuri, sperăm să facem un rezultat bun, să luăm cele 3 puncte”, a declarat Sebastian Mailat.

Atât antrenorul Ionuț Popa, cât și directorul sportiv Ioan Miculaș s-au plâns de faptul că Poli e dezavanatajată de programările meciurilor. ”Așa suntem noi de la Timișoara mai ghinioniști. Am vrut să jucăm cu Botoșaniul în pauza de campionat, dar ei au refuzat pentru că au jucători la loturile naționale. Meciul de Cupa Ligii s-a programat în 7 septembrie, am solicitat să ne reprogrameze meciul de campionat cu FC Voluntari, ni s-a respins solicitarea. Asta este, mergem înainte, trebuie să e luptăm până la capăt”, a declarat Miculaș.

Meciul începe sâmbătă la ora 18,30 și e televizat de Digisport, Dolcesport și Look TV.

Anda DELIU
(sursa foto: prosport.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ