DISTRIBUIȚI

Se anunță o campanie inedită pentru iubitorii de câini și pisici. Cei care doresc să salveze în avans animalele nedorite sunt invitați să participe la o acțiune organizată de Asociația Pieces of Heaven din Timișoara.

Campania se numește ”5 lei pentru sterilizări” şi a fost creată pentru toți cei care vor să se implice în ajutorarea și salvarea în avans a animalelor nedorite.

„Doar 1 din 10 câini și pisici fără familie ajung să fie adoptați, celelalte nouă suflete nevinovate trăiesc o viață mizerabilă, gonite, bătute, flămânde, bolnave și în final moarte pe marginea unui drum, pe un câmp sau în pădure. Prin această acțiune vrem să ajutăm oamenii care cunosc o pisică sau un câine pe stradă, din curtea unei firme sau din casa unor bătrâni, să sterilizeze acel animal pe gratis. Donând doar 5 lei te alături unei comunități de sute de oameni care împreună decid să facă o schimbare în beneficiul câinilor și pisicilor din jurul tău”, transmit reprezentanții asociației.

Banii pentru sterilizarea animalelor se vor strânge până în data de 10 aprilie, selectarea cazurilor se va face între 10 și 15 aprilie, iar operațiile de sterilizare, între 15 și 30 aprilie. Cine dorește să se implice poate suna la 0721707111.

Nicoleta POPA

LĂSAȚI UN MESAJ