Pe 6 octombrie, la Hotel Continental Timişoara, cei interesaţi să găsească un program de studiu în România şi în străinătate se pot întâlni cu reprezentanţii celor mai importante universităţi internaţionale, cu ocazia ediţiei cu numarul 19 a RIUF – The Romanian International University Fair.

Peste 40 de universităţi şi instituţii de învăţământ din Europa şi din lume vin să ofere vizitatorilor târgului informaţii valoroase despre mii de programe de studiu, dar şi despre bursele şi sursele de finanţare la care pot avea acces tinerii români care aleg să înveţe mai departe în România sau în străinătate.

riuf-44000 de programe de studiu la nivel licenţă, masterat, MBA şi doctorat

Cei care vor trece pragul RIUF au oportunitatea să afle informaţii despre taxele de şcolarizare, posibilităţile de finanţare, bursele, procedurile de aplicare şi oportunităţile de internship puse la dispoziţie de cele peste 40 de universităţi prezente la RIUF – Târgul Internaţional de Universităţi. Marea Britanie, Olanda, Germania, Franţa şi România sunt doar câteva dintre ţările care vor avea reprezentanţi ai universităţilor pe 6 octombrie, la Hotel Continental Timişoara.

Tot ce trebuie să ştii despre costurile şi posibilităţile de finanţare ale studiilor în străinătate

Pe parcursul celor două zile de târg, participanţii pot afla informaţii practice şi de actualitate despre programele de studiu oferite, sursele de finanţare şi bursele la care au acces. La ediţia din această toamnă, vizitatorii pot afla mai multe detalii şi despre:

  • Fond de burse de 1.500.000€ de la DAAD pentru licenţă, master şi doctorat;
  • Burse de la Coventry University doar pentru studenţii români;
  • Burse de până la £3.000 la University of Greenwich, University of Surrey şi Swansea University pentru rezultate peste 9 la examentul de Bacalaureat;
  • Burse între £1.000 şi £3.000 la Nottingham Trent University pentru studenţii români

Consiliere educațională și de orientare în carieră, oferte de studii personalizate

Pe lânga gama variată de universități prezente, la RIUF poți interacționa cu organizațiile orientate către programele de dezvoltare personală, profesională și orientare în carieră sau care oferă cursuri de limbi străine. Astfel, pe lângă consilierea educațională, Târgul Internațional de Universități oferă tinerilor români o experiență completă și o imagine de ansamblu asupra parcursului lor profesional.

Peste 22.000 de elevi și studenți trec anual pragul RIUF

RIUF este cel mai mare eveniment educațional din România și Europa de Sud Est. Anual, RIUF aduce în același loc peste 200 de expozanți din 20 de țări și peste 22.000 de vizitatori. De 12 ani, The Romanian International University Fair (RIUF) aduce în fața tinerilor cea mai mare ofertă de studii în străinătate (licență, masterat, MBA, doctorat), dar și oportunitatea de a beneficia de consultanță educațională gratuită în cadrul târgului.

Află tot ce trebuie să știi despre studiile în străinătate. Intră pe www.riuf.ro, înscrie-te și vino la Hotel Continental Timişoara, pe 6 octombrie 2016. Înregistrarea pe site îți permite accesul pe toată durata târgului, inclusiv la prezentarile susținute de către reprezentanții universităților din cadrul evenimentului, iar după eveniment vei primi o ofertă personalizată de studii în funcţie de ţările şi domeniile tale de interes.

LĂSAȚI UN MESAJ