DISTRIBUIȚI

ASU Poli are parte de o săptămână mai mult decât insolită, după ce luni antrenorul Sorin Brîndescu și-a dat demisia. Deși sâmbătă echipa are meci în deplasare la Afumați, decizia finală despre soarta lui Brîndescu se va lua abia joi seara, înainte ca echipa să plece spre județul Ilfov!

ASU Poli a dat un comunicat oficial luni cum că Brîndescu și-a dat demisia. În același comunicat clubul a anunțat că marți va avea loc o discuție cu rectorul UPT Viorel Șerban pentru a i se cere opinia despre schimbarea antrenorului. De-a lungul timpului, mai multe publicații au avut informația că UPT sprijină echipa suporterilor cu banii de benzină sau pentru baremul de arbitraj, dar liderii asociației suporterilor Druckeria au spus mereu că UPT îi sprijină fără bani, cu baza de pregătire. Cuvântul final îl va avea însă Asociația Membrilor Cotizanți, programată joi seara. Totuși, vineri dimineață, echipa va pleca spre Afumați, așadar, situația este una total neprofesionistă pentru Liga a II-a.

Meciul cu CS Afumați, programat sâmbătă dimineața la ora 11, pare a fi unul de ”sacrificiu” pentru ASU Poli în aceste condiții, mai ales că Bilia și Telescu vor fi suspendați. În lumea fotbalului timișorean se vorbește că un posibil înlocuitor al lui Brîndescu ar fi Cosmin Petruescu de la CSM Lugoj. De asemenea, din aceleași surse se aude că nu e exclusă nicio despărțire de managerul sportiv Marius Cociu.

Anda DELIU
(foto: Emanuel Titus)

LĂSAȚI UN MESAJ