„Încărcat” cu mult alcool, supărat pe tatăl său, un bărbat a hotărât să îşi descarce nervii tocmai pe autovehiculul acestuia din urmă.

Marţi, 01 noiembrie a.c., în jurul orei 17:30, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara aflaţi în executarea serviciului au fost direcţionaţi printr-un apel 112 pe strada Mareşal A. Averescu din Timişoara, unde au depistat pe I.N.D., în vârstă de 35 de ani, din Timişoara, bărbatul fiind „înzestrat” cu o rangă cu care distrugea un autovehicul.

Pe fondul consumului de alcool şi a neînţelegerilor avute cu tatăl său, acesta a hotărât să-şi pedepsească tatăl şi să îi distrugă autovehiculul marca Peugeot 305.

Bărbatul a recunoscut jandarmilor că a distrus autovehiculul. Ca urmare, pe numele acestuia au fost întocmite acte de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, dosar care a fost predat organelor competente spre soluţionare.

Totodată echipajul de jandarmi a solicitat prezenţa la fața locului a unui echipaj SMURD pentru acordarea de prim-ajutor făptuitorului, acesta fiind transportat la Spitalul de Psihiatrie de pe str.Văcărescu din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ