DISTRIBUIȚI

Deian Sorescu, unul dintre tinerii de perspectivă de la Poli, nu mai joacă de aproape două luni, de când este în litigiu cu clubul. Situația jucătorului e departe de a se fi lămurit, în ciuda faptului că președintele Sorin Drăgoi a spus că fotbalistul va fi reprimit la antrenamentele primei echipe, ceea ce deocamdată nu s-a întâmplat.

Deian Sorescu, prin impresarul său și prin avocatul său, a atacat la comisiile FRF contractul său cu Poli Timișoara. Jucătorul a câștigat în primă fază la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor. Ulterior, Poli a câștigat la Comisia de Recurs pe un viciu de prrocedură, în urmă cu o săptămână și jumătate, iar comisia a decis să retrimită cazul spre rejudecare la CNSL. Atunci, președintele Sorin Drăgoi ne-a declarat că îl va anunța pe Ionuț Popa să îl reprimească pe Sorescu la antrenamentele primei echipei, întrucât la clubul alb-violet exista regula ca jucătorii care dau clubul în judecată să nu se pregătească cu prima echipă pe perioada litigiului.

Vinerea aceasta, la conferința de dinaintea meciului cu Dinamo, Ionuț Popa a spus că nu fusese anunțat de nimeni să îl reprimească pe Sorescu la pregătire cu echipa mare. ”Nu mi s-a comunicat nimic”, a spus antrenorul. Din informațiile noastre, CNSL va rejudeca speța cu Sorescu săptămâna aceasta. Jucătorul și agentul său se leagă de faptul că fotbalistul a semnat un contract de profesionist în noiembrie 2015, contract pe care Poli ar fi uitat să îl înregistreze la FRF în termenul legal de 45 de zile de la data semnării.

În urmă cu un an, acel contract a fost semnat de președintele și managerul sportiv de atunci, Liviu Anton și Daniel Stanciu. Reprezentnații jucătorului spun că pe contract a trecut apoi Ioan Miculaș data de 1 iulie 2016, ca să se încadreze în termenul legal de înregistrare la FRF. Fostul președinte are altă versiune. ”Contractul e semnat în data de 11 noiembrie și începe de la 1 iulie 2016, deoarece el avea contract de junior până la 30 iunie 2016. Contractul trebuia să i-l propunem cu șase luni înainte, altfel, riscam să îl pierdem. Contractul a fost înregistrat la FRF”, susține Miculaș.

Și Miculaș și Drăgoi sunt ferm convinși că Poli va câștiga litigiul cu Sorescu.

Anda DELIU
(sursa foto: ziarelive.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ