DISTRIBUIȚI

Consiliul Judeţean Timiş se convoacă în şedinţă ordinară în data de 14 ianuarie, la ora 12:00, în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ. Ordinea de zi se referă doar la reconstituirea componenţei CJ Timiş. În urma alegerilor şi constituirii noului guvern, au plecat din CJ Timiş Adrian Pau, care este acum deputat PSD, şi Sorin Grindeanu, astfel fiind descoperit mandatul de președinte al Consiliului Județean Timiș. A fost ales deputat de Timiş şi pesedistul Călin Dobra, dar care a renunţat totuşi la postul de deputat pentru o şansă la şefia consiliului judeţean. În CJ Timiș vor intra doi noi membri PSD, Cornel Lera și Roxana Manasia-Tîrpe.

Noile mandate, inclusiv aprobarea alegerii preşedintelui, vor fi validate şi votate în şedinţa din data de 14 ianuarie. Pentru a obţine postul de preşedinte CT Timiş Dobra trebuie să primească 19 voturi. În cazul în care protocolul de colaborare PSD cu PMP şi ALDE  mai funcţionează, voturile sunt uşor de obţinut.

„Am ales să rămân consilier județean. În urma discuției avute cu prim-ministrul Sorin Grindeanu, am hotărât că trebuie să continui activitatea la nivelul Consiliului Județean, să duc la îndeplinire proiectele pe care le-am demarat și PSD să aibă în continuare, conform votului acordat la alegerile din iunie 2016, președinția Consiliului Județean”, a declarat Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ