DISTRIBUIȚI

Pentru a nu se trezi în situaţia în care jocurile din Parcul Copiilor să nu mai funcţioneze, cum s-a întâmplat cu circuitul pe apă cu raţe, Primăria Timişoara a scos la licitaţie mentenanţa pentru una dintre atracţiile principale din Parcul Copiilor, caruselul. Echipamentul de agrement Marry go round  are 22 locuri, 14 figurine, necesită o întreţinere şi o exploatare corespunzătoare. Pentru contractul de servicii de mentenanţă, care va fi atribuit prin licitaţie publică, s-au alocat 15.000 de lei. Contractul va fi atribuit la începutul lunii februarie, astfel în primăvară caruselul va fi perfect funcţional.

Prestatorul va forma o echipă permanentă compusă din doi oameni, având la dispoziţie un autovehicul dotat cu tot necesarul care va verifica zilnic starea tehnică a spaţiilor de joacă, va întocmi procese verbale de constatare când depistează distrugeri în urma vandalizării, va realiza elemente de caroserie şi accesorii, va înlocui elementele necesare, va verifica conexiunile electrice şi va motoarele când este nevoie.

Întreţinerea va include remedierea elementelor de rezistenţă a elementelor de tracţiune şi rigidizare ale echipamentelor de joacă care sunt fixate defectuos fisurate sau rupte, strângerea elementelor de asamblare, repararea sau înlocuirea platformelor sau scărilor de acces la echipament necorespunzătoare, completarea cu lanţuri  de siguranţă a leagănelor şi a rotativelor fără lanţuri sau cu ele rupte, consolidarea construcţiei metalice, înlocuirea şuruburilor care ies din gabaritul preconizat, consolidarea echipamentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ