DISTRIBUIȚI

Poli Timișoara a câștigat unul dintre cele două litigii pe care le avea cu Deian Sorescu. La prima reunire a Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor, jucătorul a pierdut litigiul prin care reclama că este neplătit de trei luni. Fotbalistul mai are însă un alt dosar pe rol, prin care reclamă contractul său cu Poli Timișoara.

CNSL a considerat că reclamația de neplată e neîntemeiată. ”Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Sorescu Deian Cristian în contradictoriu cu pârâtul ACS Poli Timișoara ca neîntemeiată. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Pronunțată în ședința din 10.01.2017”, se arată pe site-ul FRF. Sorin Drăgoi ne-a explicat că Sorescu a primit și salariul aferent lunii octombrie, tocmai pentru a nu avea trei luni de restanțe la data de 15 ianuarie. ”El are doar două luni neplătite”, ne-a explicat președintele lui Poli Timișoara.

Încă de anul trecut, Deian Sorescu a reclamat contractul său cu Poli Timișoara, deoarece dorește să devină liber de contract. În prima fază, fotbalistul a primit o sentință favorabilă, dar Comisia de Recurs a trimis dosarul la rejudecare la CNSL. Ieri, comisia a fixat termen pentru 19 ianuarie. Este singurul litigiu al celor de la Poli, deoarece Roșu, Cârstocea, Vraciu și Vădrariu au reziliat contractele în baza unor înțelegeri cu Poli că își vor primi salariile din cesiune, după ce se va livra următoare tranșă din drepturile TV, în perioada următoare.

Deian Sorescu nu mai joacă de luni bune, de când e în conflict cu clubul. Fotbalistul are 19 ani și poate evolua ca mijlocaș dreapta sau stânga, iar Ionuț Popa l-a utilizat și ca fundaș dreapta. Pe transfermarkt.de, Sorescu e cotat la 100.000 de euro.

Anda DELIU
(foto: pressalert.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ