DISTRIBUIȚI

În ciuda problemelor financiare, Poli Timișoara stă la un hotel renumit din Poiana Brașov, unde condițiile sunt foarte bune. Hotel Alpin este un resort de 4 stele, unde echipa are și condiții de refacere. Altfel, deși clubul nu l-a luat în cantonament, nu s-a renunțat nici acum la transferul senegalezului Mediop.

Hotelul unde e cazată echipa dispune de camere dotate cu televizor cu plasma, telefon internațional, minibar, Wi-Fi, jacuzzi, terase, grupuri sanitare cu cadă și uscător de păr. De asemenea, în cadrul hotelului există nu mai puțin de cinci restaurante, plus două terase. Resortul oferă pachete de detoxifiere, iar condițiile de refacere atât de necesare sportivilor sunt asigurate, deoarece există un spa, o saună, un jacuzzi, o sală de fitness, dar și o piscină semiolimpică.

Echipa a deplasat un lot de 27 de jucători în cantonament, fără Mediop N’Diaye. Atacantul Ripensiei e dorit de Ionuț Popa, dar clubul nu l-a luat la Poiana Brașov, deoarece este încă sub contract cu formația de Liga a III-a. ”Ionuț Popa îl vrea. Dar noi nu-l putem lua în cantonament cât timp nu a semnat cu noi. Urmează să vedem ce face Radu Ienovan, cum se înțeleg”, ne-a declarant Sorin Drăgoi.

Echipa stă până marți dimineața inclusiv la Poiana Brașov. Se fac alternativ câte două și trei antrenamente pe zi.

Anda DELIU
(foto: poiana.brasov.com)

LĂSAȚI UN MESAJ