DISTRIBUIȚI

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara efectuează cercetări față de un timişorean în vârstă de 41 de ani care şi-a abuzat fiica minoră în mod repetat, inclusiv după ce a fost preluată în plasament.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, în cursul anului 2016, bărbatul şi-a convins fiica minoră în vârstă de 14 ani să întrețină relații sexuale, construind o relaţie de dependenţă şi afecţiune bolnavă. Fiica acestuia a devenit astfel dependentă emoţional total faţă de tatăl ei. Familia a observat în timp că relaţiile dintre cei doi sunt deviante şi au anunţat autorităţile. Fata a fost luată în plasament de către un centru specializat în reabilitarea copiilor abuzaţi.

Din nefericire, bărbatul a păstrat mereu legătura cu fiica lui minoră, vizitând-o frecvent în centrul de plasament. În această perioadă, suspectul a determinat-o pe minoră să realizeze şi să îi transmită mai multe clipuri video și fotografii cu caracter explicit pornografic.

Astăzi procurorii DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Informatice au efectuat două percheziţii pe raza localităţii Lovrin, la domiciliul și reședința suspectului, ocazie cu care au fost găsite şi ridicate un suport de stocare a datelor în format digital HDD, 2 telefoane mobile și 11 cartele SIM. La sediul DIICOT – ST Timişoara vor fi aduse în vederea audierii 5 persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ