DISTRIBUIȚI

Ieri, un accident cumplit s-a produs în localitatea Dumbrava. Două autospeciale au intrat în coliziune. În urma accidentului trei persoane au fost rănite grav, una fiind încarcerată. ISU Timiş a fost anunțat despre producerea
accidentului pe DN 68A şi a plecat la locul accidentului cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, una fiind prevăzută şi cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, un ofițer şi 15 subofițeri din cadrul Stației de Pompieri Făget, o autospecială din cadrul Detaşamentului de Pompieri Lugoj cu un ofițer şi 4 subofițeri.

Cele două persoane au fost transportate în stare de conştiență la spital cu o ambulanță SMURD şi una SAJ. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea persoanei, asigurarea măsurilor de prevenire a unui posibil incendiu şi balizarea zonei împreună cu un echipaj al poliției. Nu a existat risc de explozie.

Unul dintre cele două autotrenuri era încărcat cu combustibil lichid uşor (păcură) iar celălalt cu cherestea. Acestea sunt făcute praf în urma accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ